750W PSU önerisi

Gerçekten SHP'mi öneriyorsun? O Corsair modelide coilwhine sorunlu haberin olsun.
Sharkoon kullananların memnun olduğunu duymuştum ve sürekli Donanım (Gerisini söylemiyim söylediğimde ban yiyorum) öneriyor ve çok da ucuz bence aynısı alacağım zaten, Corsair olanda da coil white sorunu olduğunu bilmiyordum özür dilerim.

Sharkoon kullananların memnun olduğunu duymuştum ve sürekli Donanım (Gerisini söylemiyim söylediğimde ban yiyorum) öneriyor ve çok da ucuz bence aynısı alacağım zaten, Corsair olanda da coil white sorunu olduğunu bilmiyordum özür dilerim.

10 yıllık iç yapıyı kullanıyor. Bilgisayar işinden anladığını sananlar Rampage'de öneriyor zaten.

@rockerea96

@rockerea96

@rockerea96

@rockerea96

Bu arkadaşın önerdikleri kalitelidir ama tek kusuru coilwhine sorunu olması.

10 yıllık iç yapıyı kullanıyor. Bilgisayar işinden anladığını sananlar Rampage'de öneriyor zaten.
Rampage öneren Turbox da önerir. Sadece kullananların memnun olduğunu ve 1 Milyonluk teknoloji Youtube kanalının da sürekli önerdiğini biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı