750W UPS önerisi

Ortalama olarak 1500VA bir model iş görür o PSU ile. Ama önceki iletimde dediğim gibi gerçek sinüs çıkışı olan ve online olmalı. Bütçe varsa yazdığım modele bakın.

Ortalama olarak 1500VA bir model iş görür o PSU ile. Ama önceki iletimde dediğim gibi gerçek sinüs çıkışı olan ve Online olmalı. Bütçe varsa yazdığım modele bakın.

Ev kullanıcısına hiç gerek yok aşırı lüks olur O, benimki ortalama 8 yıllık ürün bir kere yolda bırakmadı yeter ki pil bakımları zamanında yapılsın gerisi teferruat.

Yazıyoruz, yazıyoruz da karşıdaki ciddiye almıyor ki ayıp yav! Katsayı ile hesaplamadan, devre yapısına bakmadan ezbere alınmaz.

Ev kullanıcısına hiç gerek yok aşırı lüks olur O, benimki ortalama 8 yıllık ürün bir kere yolda bırakmadı yeter ki pil bakımları zamanında yapılsın gerisi teferruat.

10 dk açık tutsa yeter her şeyi kapatayım çok bir şey istemiyorum.
Yazıyoruz, yazıyoruz da karşıdaki ciddiye almıyor ki ayıp yav! Katsayı ile hesaplamadan, devre yapısına bakmadan ezbere alınmaz.
İşlemci:AMD Reyzen 5 5600x İşlemci 3.7 GHz 32 MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7 nm Fiyatı - Trendyol
Anakart:MSI B550M-A PRO 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI-D mATX Anakart | ITOPYA
Ram:Apacer Panther Black Gold AH4U16G32C28Y7GAA-2 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Ekran kartı:MSI NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Gaming X LHR 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
SSD:https://www.hepsiburada.com/kingsto...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.72.9
Hdd:https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-2tb-7200rpm-256mb-sabit-disk-st2000dm008-p-HBV00000HCCYU?magaza=Disk Online&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBV00000HCCYU&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
Psu: Gametech 750W 80+ Gold 14 CM Fanlı Modüler Power Supply Fiyatları ve Özellikleri her şey bunlar için f/p ürünü lazım yani bunun için yeterli olcak diye düşünüyorum 2.5 k bütçe
Ortalama olarak 1500VA bir model iş görür o PSU ile. Ama önceki iletimde dediğim gibi gerçek sinüs çıkışı olan ve Online olmalı. Bütçe varsa yazdığım modele bakın.

Online olan ne işe yarıyor merak ettim bari neye para verdiğim öğreneyim.

Son düzenleme:

İş yerine o şekilde hesaplayarak aldık apartman tipi akım korumalı, hani fikrimi söyledim ev kullanıcısı için gerek yok diyerek, akım koruması olması line interaktif olması işini görür dedim bütçesi de belli olduğu için elbette sizin dediğiniz en doğrusu.

İş yerine o şekilde hesaplayarak aldık apartman tipi akım korumalı, hani fikrimi söyledim ev kullanıcısı için gerek yok diyerek, akım koruması olması line interaktif olması işini görür dedim bütçesi de belli olduğu için elbette sizin dediğiniz en doğrusu.
Estağfurullah, tepkim size değil, konu sahibineydi. Line interactive olanı öneremiyorum, PSU ile anlaşamazsa PSU cozurdar bazen. Yanlış anlamayın, siz gayet düzgün bilgilendirmişsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı