75MB/s internette indirme hızı kaç olmalı?

Daha fazla  
Meslek
Journalist
Yaklaşık 24 saat önce Türk Telekom'dan aldığım internetimin hızını yükselttim. 24 iken 75'e geçiş yaptım fakat hem Speedtest oranı hem de Steam vs. indirme hızları halen daha aynı duruyor. Paketim 75 olarak gözüküyor ama örneğin Steam'de indirme hızım 3.9-4.2 falan oluyor. Bu normal mi sizce? Pek bir artış gözlemleyemedim ama ufak bir hesap ile en az 6-7 arası bir indirme hızı almam gerekmez mi? Yanlış biliyorsam bilgilendirirseniz mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• resim_2022-10-18_175242922.png
    resim_2022-10-18_175242922.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 98
Yaklaşık 24 saat önce Türk Telekom'dan aldığım internetimin hızını yükselttim. 24 iken 75'e geçiş yaptım fakat hem Speedtest oranı hem de Steam vs. indirme hızları halen daha aynı duruyor. Paketim 75 olarak gözüküyor ama örneğin Steam'de indirme hızım 3.9-4.2 falan oluyor. Bu normal mi sizce? Pek bir artış gözlemleyemedim ama ufak bir hesap ile en az 6-7 arası bir indirme hızı almam gerekmez mi? Yanlış biliyorsam bilgilendirirseniz mutlu olurum.

Santrale mesafeniz kaç metre Netspeed'den sorgulatıp atabilir misin?

Evet dostum bende Türk Telekom kullanıyorum 47,50 Mbps Speedtest'te ki hızım uploadım da 7 Steam'de ortalama 5 ile 5,8 MB arası indirme yapıyorum Speedtest'te zaten Mbps olarak aynı ise bir şey değişmemiştir.

Kayıp olabilir hatta göre değişiyor yine de az gibi geldi hattının kaldırdığı hız o olabilir. Bende şu anda 75mbps internet kullanıyorum ve 75 alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı