400 puanlı anadolu lisesi de var, 450 puanla da var. Hatta OBP ile de girersin.Lise puanları yükselecek, sizce kazanabilir miyim? Samsunluları bekliyorum.
Samsun Anadolu'yu kastettim.400 puanlı anadolu lisesi de var, 450 puanla da var. Hatta OBP ile de girersin.
Samsun Anadolu'yu kastettim.
452 puanmış. Girme ihtimalin var ama taban puanlar değişeceği için net bir şey diyemeyiz.
Bu olay o liseleri tercih edecek kişilerin puanlarına bağlı ama çok 500 yapan olursa puanlar düşebilir, genelde öyle olur.Peki herhangi bir okulun puan düşürme ihtimali var mı? Eskiden biraz daha düşük puanla alan bir okula gitmek istiyorum fakat geçen seneki puanla 16 puan kaçırdım. Eski senelerde OBP ile aldığı olmuş hatta 2 yıl. Sizce tekrar aynı şey olabilir mi? Ya da puan düşebilir mi?
Bu olay o liseleri tercih edecek kişilerin puanlarına bağlı ama çok 500 yapan olursa puanlar düşebilir, genelde öyle olur.
Kesin diyemem ama sanırım olur. Çok fark yok gibi.Hocam rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ama büyük bir hevesle yazıyorum. Muhtemelen dilimim maksimum %12 oluyor. Okulun öğrencileri arasında %15-%16 dilimleri olan var (2020'de girmişler). Sizce alınma ihtimalim daha yüksek olur mu? Ama umudum yok ya.
402 puan diyecektin herhalde umarım girerim.452 puanmış. Girme ihtimalin var ama taban puanlar değişeceği için net bir şey diyemeyiz.
402 puan diyecektin herhalde umarım girerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.