76 ms gecikmeyle LoL rank kasılır mı?

doğuhanN

Hectopat
Daha fazla  
Mersin'de yaşıyorum haliyle İstanbul sunucusuna bile çok uzak TR'de 45 sabit alıyorum. EU West sunucusuna geçmek istiyorum sabit 76 ms alıyorum, orada gözüme çok bir fark yok gibi geldi. TR ile sizce bu ms ile rank kasılır mı? Oynanır mı?

Mersin'de yaşıyorum haliyle İstanbul sunucusuna bile çok uzak TR'de 45 sabit alıyorum. EU West sunucusuna geçmek istiyorum sabit 76 ms alıyorum, orada gözüme çok bir fark yok gibi geldi. TR ile sizce bu ms ile rank kasılır mı? Oynanır mı?

Mükemmeliyetçi olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çok iyi LoL oynayan birisi değilim ama oyun bilgisinin bu tür şeylerden daha önemli olduğunu düşünüyorum.

76ms'de skiller 1sn geç atıyor sence kasılır mı?

Hocam o zaman tüm rank kasanların 1 ms mi olması mı lazım? Sizin için ortalama kaç olması lazım söyler misiniz?

Mükemmeliyetçi olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çok iyi LoL oynayan birisi değilim ama oyun bilgisinin bu tür şeylerden daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Oyun bilgisiyle ne alakası var be kardeş? Refleks oyununda 76ms ile oynanır mı diyor yani saçma bir yanıt yazmışsın. He bana kalsa LOL çöpü direkt baştan oynanmaz ama konuyla alakası yok mevzunun.

76ms'de skiller 1sn geç atıyor sence kasılır mı?
0.076 saniye aslında

Oyun bilgisiyle ne alakası var be kardeş? Refleks oyununda 76ms ile oynanır mı diyor yani saçma bir yanıt yazmışsın. He bana kalsa LOL çöpü direkt baştan oynanmaz ama konuyla alakası yok mevzunun.
kanka tamamen oyun bilgisiyle oynanan bir oyun aslında mekanik bilgin sana oyun kazandırmıyor.

Hocam o zaman tüm rank kasanların 1 ms mi olması mı lazım? Sizin için ortalama kaç olması lazım söyler misiniz?
Kesinlikle katılıyorum makro oyun bilgisi her şeyden önemli

Kağıt üzerine bakmayacan Morgana Q su da 1sn diyor yiyince 3sn kımıldayamıyorsun 😀 git çay koy gel.

Pingli oyun orman tank oynuyorsan çok sıkıntı değil ama ADC de hele TF'lerde sıkıntı çıakrıyor.

Aynen hatta Q bas git bir çay koy gel anca skili atar 76 ms çok (!)

Aradaki farkı çok fazla hissedemezsin ama tabii ki farklar oluyor etkiler mi? Bence çok fazla etkilemez.

Ayrı olarak da Türkiye sunucuları İstanbul'a gelmeden önce de o ping değerlerini alıyorduk şu an 10 20 alıyorum ama aşırı çok fark hissetmiyorum.

Oyun bilgisiyle ne alakası var be kardeş? Refleks oyununda 76ms ile oynanır mı diyor yani saçma bir yanıt yazmışsın. He bana kalsa LoL çöpü direkt baştan oynanmaz ama konuyla alakası yok mevzunun.

Hocam arkadaş e sporcu değil. Düzgün oynarsa 100 ms i bile telafi edeceğini düşünüyorum. Siz de bayağı mantıklı yorum yazmışsınız. Tebrik ederim (!)

Kağıt üzerine bakmayacan Morgana Q su da 1sn diyor yiyince 3sn kımıldayamıyorsun 😀 git çay koy gel.

1762343981401.png

Oyunu oynadığından bile şüpheliyim Morgana qsu oyundaki en fazla root atan skill daha uzunu yok Ashe rsinin uzun menzilden atılmadığını varsayarsak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı