7600₺ laptop önerisi

Makaleler
3
Aklımdaki laptop:
Sebep daha çok oyun oynadığım için 1660 Ti istiyorum. 1650 yetersiz kalabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çok daha iyi. Evet 1650Ti bir 1660Ti değil. Ama işlemci ve RAM faktörleri daha iyi. Zaten 3750H ile 1660Ti performansı alamazsınız.

Bu çok daha iyi. Evet 1650Ti bir 1660Ti değil. Ama işlemci ve RAM faktörleri daha iyi. Zaten 3750H ile 1660Ti performansı alamazsınız.
Dostum internette testlerine baktım tek tek ilerde ram takviyesi yapacağım zaten dediğin gibi işlemci o kadar iyi değil ama 1660ti ile 1650ti arasındaki performans farkı nerdeyse iki kat işlemciler arası bu kadar fark yok

Dostum internette testlerine baktım tek tek ilerde ram takviyesi yapacağım zaten dediğin gibi işlemci o kadar iyi değil ama 1660ti ile 1650ti arasındaki performans farkı nerdeyse iki kat işlemciler arası bu kadar fark yok
Yanlışın var.
1589403557723.png

İşlemcinin yapacağı darboğazı da katarsak paranı çöpe atma derim.

Yanlışın var.
Eki Görüntüle 561634
İşlemcinin yapacağı darboğazı da katarsak paranı çöpe atma derim.
Dostum bu max q modelde normal 1660ti bulunmakta ve internetten testlerine bakabilirsin
Arada 2 gb vram kapasitesi var fakat tavsiyeni dinleyip yeni bir konu açacağım oraya senide davet etmek isterim link atarım birazdan

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı