7600 TL'ye Laptop Önerisi

Makaleler
3
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, masaüstü istiyordum fakat dizüstü seçenekleri de ele almak isterim. Bütçem 7600₺ daha fazla üstüne çıkmam çok zor belki 100-200₺ çıkabilirim. Önerilerinize açığım. Tercih olarak 1060 6GB ve üstü istiyorum. Monitör olarak da 4K 60Hz veya 120Hz Full HD istiyorum. Şu anlık aklımda şu bilgisayar var, bunu 7600₺'ye alabiliyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Genelde şahsen ben ve buradaki birçok kişi Casper markasını önermiyor. Oyun bilgisayarı için de önerirler mi bilmem. Genelde Casper'ı ısıtıcı olarak kullanıyoruz evde. :D

Genelde şahsen ben ve buradaki birçok kişi Casper markasını önermiyor. Oyun bilgisayarı için de önerirler mi bilmem. Genelde Casper'ı ısıtıcı olarak kullanıyoruz evde. :D
Soğutma probleminden ben de şikayetçiyim fakat bu model 2018 Nisan'ında çıktı. Artık derslerini almışlardır diye düşünüyorum.

Markayı bilmem ama bu fiyata bu özellikler inanılmaz iyi. İ7 7700Hq-16 Gb Ram-1TB HDD-256 GB SSD-GTX 1070 ve 4K IPS ekranı var. Bu fiyata bu özelliklerde başka bir laptop bulmanız imkansız.

Başka bir markadan daha düşük özelliklerde alın ama Casper almayın. Sonradan çok pişman olursunuz. İçindeki donanım önemli tabiki ama bir yere kadar. Casper diyince birkaç kere daha düşünmek lazım. Bence riske girmeyin.

Modeli kötülemeyip markayı kötülemek de ilginç bir seçim. Neden kötülüyorsunuz lütfen başta onu söyleyin 7-8 yıllık Casper kullanıcısıyım. Soğutma hariç başka bir problemim olmadı. Bunun yanında da başka markanın başka modelini önerin, teşekkürler.

Bak 8100tl toplam fiyata GTX1080 ile sistem toplayabilirsin, monitör dahil. Dizüstü ile tek farkı Klavye yok . Ama 16GB RAM, 240GB SSD, 1TB HDD ile Tavsiyem Masaüstü bilgisayar al. İlerde parçaları geliştirirsin hemde. Tabii illa laptop diyorsan veya o işine yarıyorsa laptop al ama laptop tavsiyesi veremem çünkü hiç laptop araştırmadım :(

Bak 8100tl toplam fiyata GTX1080 ile sistem toplayabilirsin, monitör dahil. Dizüstü ile tek farkı Klavye yok . Ama 16GB RAM, 240GB SSD, 1TB HDD ile Tavsiyem Masaüstü bilgisayar al. İlerde parçaları geliştirirsin hemde. Tabii illa laptop diyorsan veya o işine yarıyorsa laptop al ama laptop tavsiyesi veremem çünkü hiç laptop araştırmadım :(
O fiyata masaüstü alındığının ben de farkındayım ki klavyem de var. Sadece aklımda dizüstü bir bilgisayar olmasını da istiyorum, lütfen masaüstü al gibi yorumlar yazmamanızı rica ediyorum.

O fiyata masaüstü alındığının ben de farkındayım ki klavyem de var. Sadece aklımda dizüstü bir bilgisayar olmasını da istiyorum, lütfen masaüstü al gibi yorumlar yazmamanızı rica ediyorum.
Bu durumda sana diyeceğim tek şey Casper'dan ve Lenovo'dan uzak durman. İnan bana ikisinin de yorumları iç açıcı değil :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı