7600X 4070 Ti uyumlu mu?

Turkcode

Femtopat
Daha fazla  
Dostlarım merhaba,

7600X işlemci aldım, ekran kartı olarak 4070 Ti veya 6950XT arasında gidip geliyorum. 2K ve 4K oyunlarda ekran kaydı almayı planlıyorum ve Unreal Engine - Unity oyun motorlarını kullanacağım hangi ekran kartı daha mantıklı olur? Yardımcı olabilir misiniz?

Evet, 7600X işlemci ile 4070 Ti ve 6950XT ekran kartları uyumludur. Her iki ekran kartı da PCI-e 4.0 arayüzü kullanmaktadır ve 7600X işlemci de PCI-e 4.0 desteğine sahiptir. Bu nedenle, her iki ekran kartı da 7600X işlemci ile sorunsuz çalışacaktır.

Lâkin siz yine de 7600X işlemci ile 4070 Ti veya 7600X işlemci 6950XT ekran kartı Game test yazarak internetteki test videolarını izleyerek daha yararlı bir bilgi edinebilir ve durumu daha net öğrenebilirsiniz benim tavsiyem NVIDIA almanız olacaktır 4070 Ti çok güzel bir karttır ve DLSS 3.0 desteği ile çok daha rahat olursunuz ki gine AMD de olmayan pek çok teknolojiye sahip ben tercihimi NVIDIA'dan yana kullanırdım. Ki öylede yaptım :D

4070 Ti DLSS 3.0 ile 6950XT'nin içinden geçer.
valla 20-30 fps fark ediyor gördüğüm.
Evet, 7600X işlemci ile 4070 Ti ve 6950XT ekran kartları uyumludur. Her iki ekran kartı da PCI-e 4.0 arayüzü kullanmaktadır ve 7600X işlemci de PCI-e 4.0 desteğine sahiptir. Bu nedenle, her iki ekran kartı da 7600X işlemci ile sorunsuz çalışacaktır.

Lâkin siz yine de 7600X işlemci ile 4070 Ti veya 7600X işlemci 6950XT ekran kartı Game test yazarak internetteki test videolarını izleyerek daha yararlı bir bilgi edinebilir ve durumu daha net öğrenebilirsiniz benim tavsiyem NVIDIA almanız olacaktır 4070 Ti çok güzel bir karttır ve DLSS 3.0 desteği ile çok daha rahat olursunuz ki gine AMD de olmayan pek çok teknolojiye sahip ben tercihimi NVIDIA'dan yana kullanırdım. Ki öylede yaptım :D
yani incelediğimde oyun testlerini 4070Ti 20-30 fps ile önde görünüyor. Fiyat olarak incelediğimde fiyatları arasında fark yok aynı para ikiside 6950xt stoğu pek yok bu sebeple aynı para ikiside sanırım, tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım 4070Ti diyorsunuz galiba :D

VRAM sıkıntısı dışında benim oyun 4070TI'dan yana.
nasıl bir sıkıntı hocam anlayamadım tam olarak. bilgim yok kusura bakmayın

Vallahi 20-30 FPS fark ediyor gördüğüm.

Yani incelediğimde oyun testlerini 4070 Ti 20-30 FPS ile önde görünüyor. Fiyat olarak incelediğimde fiyatları arasında fark yok aynı para ikisi de 6950XT stoku pek yok bu sebeple aynı para ikisi de sanırım, tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım 4070 Ti diyorsunuz galiba :D

Nasıl bir sıkıntı hocam anlayamadım tam olarak. Bilgim yok kusura bakmayın.

Kessinlikle hocam ben NVIDIA alırdım ki öylede yaptım 😅 hem testlerde hem de fiyat performansta geciyor üstelik RTX desteği DLSS ve bir ton yazılımsal destek kessinlikle çok iyi bir tercih yapıyor NVIDIA'yı VRAM konusunda 12 GB VRAM hayli hayli yeter bakmayın o arkadaşa 8 GB bile VRAM olarak yeterli geliyor şu anlık alın zamlanmadan kessinlikle önerim bu yöndedir :)

Kessinlikle hocam ben NVIDIA alırdım ki öylede yaptım 😅 hem testlerde hem de fiyat performansta geciyor üstelik RTX desteği DLSS ve bir ton yazılımsal destek kessinlikle çok iyi bir tercih yapıyor NVIDIA'yı VRAM konusunda 12 GB VRAM hayli hayli yeter bakmayın o arkadaşa 8 GB bile VRAM olarak yeterli geliyor şu anlık alın zamlanmadan kessinlikle önerim bu yöndedir :)
Tamadır hocam çok teşekkürler yardımın ve önerin için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı