Yenilmezz
Decapat
Daha fazla
12 GB günümüzde 4070 Ti gibi yüksek seviye bir kart için çok düşük. Çoğu yeni nesil oyunlar 2K'da 10GB'yi rahat görüyor. NVIDIA bu konuda cimir davranmasa kartları oldukça güzel.
Hocam iyi hoş diyorsunuzda ben ne yapayım o yurt dışındakiler için geçerli bunlar en son konuşulucak noktalar ülkemizde bırakın 4K'yı 2K kullanan kişi sayısı bile az o yüzden öneriler gennellikle 1080p performanslar için yapılıyor ayrıca dediniz 8 GB için geçerli olsa da(her oyun için değil gine) 12 için hiçbir geçerliliği yok bende isterim 12 en az 24 ortalam olsun ama böyle bir durum sadece AMD de geçerli ama AMD de DLSS 3 ve RTX de batırıyor FSR 3 için bile herhangi bir bilgi yok daha yüksek VRAM kullanıyor olabilir ama NVIDIA bu açığı DLSS gibi teknolojilerle kapıyor zaten üstüne bir de + ekliyor. O sebebten katılmıyorum dedilerinize çok ezbere söylemler gibi geliyor dediklerinizi konuşmamız için ülkemizde en azından 2K kullanım yaygın olması lazım ki gine 4070 Ti 12 GB ile 2K ya rahatça yeterli oluyor.
12 GB günümüzde 4070 Ti gibi yüksek seviye bir kart için çok düşük. Çoğu yeni nesil oyunlar 2K'da 10GB'yi rahat görüyor. NVIDIA bu konuda cimri davranmasa kartları oldukça güzel.
Yani sırf 4 GB daha fazla VRAM'e sahip diye 20 30 FPS fazla performans veren RTX4070 Ti'ı tercih etmemek saçmalık olur ki yazılımsal destekleri katmıyorum daha dedim gibi katılmıyorum size bu konuda.