7600X için 360mm sıvı soğutma önerisi

Sıvı soğutmanın çözüm olacağını sanmam. Soğutucun 360mm soğutucularla arasında fazla fark olmayan gayet iyi bir model, maksimum 5 derece falan fark eder herhalde. Ben Arctic 360mm ile kullanıyorum, cinebench testinde 86-87, işlemciye yüklenen online oyunlarda 70-75 derece arası gidip geliyor, ayarlar stok. Soğutuculuk bir durum yok bence işlemci anormal ısınıyor.

DeepCool AK620 kullanıyorum ama performansı pek yeterli gelmedi. Antec DF700 flux kasam var. Sıvı soğutma alsam çözüm olur mu? Sessiz çalışan ürün önerir misiniz?
Eğer bulabilirsem AK620'yi iade edeceğim sorun şu Amazon Germany'den aldım ve 29 Nisan iade son.
@erme @88602 @messinicocugu @kino

O işlemciye o soğutucu gaet yeterli. BIOS'tan fan ayarları yapabilirsin. Fan ayarı yapmazsan ses konusunda her şeyde aynı sonucu alman muhtemel.

Bulabilirseniz bu ürünü kaçırmayın.

Sıvı soğutmanın çözüm olacağını sanmam. Soğutucun 360mm soğutucularla arasında fazla fark olmayan gayet iyi bir model, maksimum 5 derece falan fark eder herhalde. Ben Arctic 360mm ile kullanıyorum, Cinebench testinde 86-87, işlemciye yüklenen Online oyunlarda 70-75 derece arası gidip geliyor, ayarlar stok. Soğutuculuk bir durum yok bence işlemci anormal ısınıyor.

Evet, 7600 almadığıma pişman olmak üzereyim. İşlemci throttle yiyor, anlık drop sorunu yaşıyorum. Curve Optimizer yaptım ama olmadı. BIOS ayar yapmam gerek, 360 çözüm olur sanıyordum. Kasam da iyi sayılır ama?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı