7600X için anakart ve RAM önerisi

Bütçe
40k-45k
Teşekkürler ama her ne kadar toplasanız Bile babam inadından illa kendisi toplamamak istiyor. Ben de bilgi olsun diye soruyorum
Babanıza söyleyin yakınınızda vatan var ise oraya gidin belli bir ücret karşılığında kasanızı monte ederler.

İlginçmiş. Sizin kararınız ama parçaları bulunca mutlaka paylaşın.
Paylaşırım tabii.Genel olarak burada yapılan öneriler ile yakın gidicek gibi sadece ekran kartı olarak Bi tık düşük gidicek gibi ama alma aşamasına gelince yükselisir büyük ihtimal

İlginçmiş. Sizin kararınız ama parçaları bulunca mutlaka paylaşın.
Bunları alıyom

Dosya Ekleri

• IMG-20230122-WA0001.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:

Hocam fena kazık sakın almatın 4080 toplanır o fiyata.

60k 3070 Ti ve Rampage klavye Allah korusun.

16K ya ben RTX 3080 almıştım.

Son düzenleme:

Klavye değişti

Piyasa fiyatlarına çok yakın ayrıca vatan çok güvenilir

Evet Bi tık pahalı ama internette güven sorunu var ayrıca kasayı vatan birleştirecrğinden dolayı parçalarda sorun çıksa direk değişir.Evde birleştirince hata çıkarsa çok uğraşılır

Bu arada benim aldığım ekran kartı akakçe de en düşük 17.700 ama ben 16k ya aldım. Ayrıca şuan en ucuz 3080 18000 tl

Son düzenleme:
O paraya 4080 sistem ve samsung odyssey 2k monitör dizilir. Yanlış yapıyorsunuz. Güven sorunu diye bir şey yok artık. Sistemin parasını toplayıp kapıdan çıktıktan sonra vatan bir daha yüzünüze bakmayacak haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…