Babanıza söyleyin yakınınızda vatan var ise oraya gidin belli bir ücret karşılığında kasanızı monte ederler.Teşekkürler ama her ne kadar toplasanız Bile babam inadından illa kendisi toplamamak istiyor. Ben de bilgi olsun diye soruyorum
Babanıza söyleyin yakınınızda vatan var ise oraya gidin belli bir ücret karşılığında kasanızı monte ederler.Teşekkürler ama her ne kadar toplasanız Bile babam inadından illa kendisi toplamamak istiyor. Ben de bilgi olsun diye soruyorum
Neyse boşverin anlatamadım. Kısaca emeğinize Değmez dedimNasıl yani? Anlamadım.
Monte etmede sıkıntı olmaz ama teşekkürlerBabanıza söyleyin yakınınızda vatan var ise oraya gidin belli bir ücret karşılığında kasanızı monte ederler.
Neyse boş verin anlatamadım. Kısaca emeğinize Değmez dedim
Monte etmede sıkıntı olmaz ama teşekkürler
Bulmak.Babanız parçaları kendisi mi bulmam istiyor yoksa kendisi mi birleştirmek istiyor?
Bulmak.
Paylaşırım tabii.Genel olarak burada yapılan öneriler ile yakın gidicek gibi sadece ekran kartı olarak Bi tık düşük gidicek gibi ama alma aşamasına gelince yükselisir büyük ihtimalİlginçmiş. Sizin kararınız ama parçaları bulunca mutlaka paylaşın.
Bunları alıyomİlginçmiş. Sizin kararınız ama parçaları bulunca mutlaka paylaşın.
Paylaşırım tabii. Genel olarak burada yapılan öneriler ile yakın gidecek gibi sadece ekran kartı olarak bir tık düşük gidecek gibi ama alma aşamasına gelince yükselisir büyük ihtimal
Bunları alıyorum
Klavye değişti60k 3070 Ti ve Rampage klavye Allah korusun.
16K ya ben RTX 3080 almıştım.
Piyasa fiyatlarına çok yakın ayrıca vatan çok güvenilirHocam fena kazık sakın almatın 4080 toplanır o fiyata.
Evet Bi tık pahalı ama internette güven sorunu var ayrıca kasayı vatan birleştirecrğinden dolayı parçalarda sorun çıksa direk değişir.Evde birleştirince hata çıkarsa çok uğraşılırHocam fena kazık sakın almatın 4080 toplanır o fiyata.
Bu arada benim aldığım ekran kartı akakçe de en düşük 17.700 ama ben 16k ya aldım. Ayrıca şuan en ucuz 3080 18000 tl60k 3070 Ti ve Rampage klavye Allah korusun.
16K ya ben RTX 3080 almıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.