Klavye değişti
Piyasa fiyatlarına çok yakın ayrıca vatan çok güvenilir
Evet bir tık pahalı ama internette güven sorunu var ayrıca kasayı vatan birleştirecrğinden dolayı parçalarda sorun çıksa direk değişir. Evde birleştirince hata çıkarsa çok uğraşılır
Bu arada benim aldığım ekran kartı Akakçe de en düşük 17.700 ama ben 16k ya aldım. Ayrıca şu an en ucuz 3080 18000 TL
Fiyatlar böyle akakçe dediğim gibi. Kabullenmeyecek bişey yok burdaFena kazık yiyorsunuz ama şu an kabullenmiyorsunuz hocam.
Bu arada söylemeyi unutum ekstra garantiler klavye mouse dahil indirim ile 55kya inildi. Klavye ve mouse yoktu garanti yoktu 60k ikenHocam fena kazık sakın almatın 4080 toplanır o fiyata.
Hocam verdiğiniz sistem çok iyi ama bunun daha monitörü, klavyesi, sıvı soğutması ve mouse u var.Ayrıca 4080 çok üst kalite bir ekran kartı ve çok pahalı.Monitör büyük olsun curved ve nvdia uyumlu olsun dinince fiyatlar çok artıyor.En az 65klık olunur böyle ve bir parçada arıza çıksa uğraş dur ve içinde ekstra garanti de yok.Ben 55k ya hallettim her şey ile.Ama eline sağlık yineDostum 10k da cebinde kalacak şekilde sana 4080 sistem önerdim. Kalan 10k bütçeni dilediğin gibi monitör ve ekipmana harcayabilirsin.
Zotac Gaming GeForce RTX 4080 16GB Trinity ZT-D40810D-10P 16GB GDDR6X 256Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Gigabyte B650M DS3H AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B650M DS3H AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBHHT8LY?ref_=cm_sw_r_apann_dp_NF592TKSAP75QPXP6SARKingston Beast KF560C40BBK2/32 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL40 Siyah Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1 TB PCIe 4.0 x4 M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1 TB PCIe 4.0 x4 M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Corsair Carbide Series SPEC-Alpha Sarı/Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair Carbide Series SPEC-Alpha Sarı/Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu arada söylemeyi unutum ekstra garantiler klavye mouse dahil indirim ile 55kya inildi. Klavye ve mouse yoktu garanti yoktu 60k iken
Hocam verdiğiniz sistem çok iyi ama bunun daha monitörü, klavyesi, sıvı soğutması ve fareyi var. Ayrıca 4080 çok üst kalite bir ekran kartı ve çok pahalı. Monitör büyük olsun Curved ve NVIDIA uyumlu olsun dinince fiyatlar çok artıyor. En az 65klık olunur böyle ve bir parçada arıza çıksa uğraş dur ve içinde ekstra garanti de yok. Ben 55k ya hallettim her şey ile. Ama eline sağlık yine
Ekipman 3K soğutma 3K. Gene pahalı kalıyor. Ayrıca tam zıttına hazır sistemlerde garanti daha zor oluyor.
Hazır sistem değil ki
HAYIIIIIIIIIRPaylaşırım tabii.Genel olarak burada yapılan öneriler ile yakın gidicek gibi sadece ekran kartı olarak Bi tık düşük gidicek gibi ama alma aşamasına gelince yükselisir büyük ihtimal
Bunları alıyom
AnladımParçalar aynı yerden alınıp toplattırılınca hazır sistem sayılıyor.
Neyi var.Ekstra garantiler içinde kulaklık dışında her şeyi ile 55k işte bide benimkiler vergileri geri alıyor.HAYIIIIIIIIIR
Anladım.
Neyi var. Ekstra garantiler içinde kulaklık dışında her şeyi ile 55k işte bir de benimkiler vergileri geri alıyor.