7600X için anakart ve RAM önerisi

Bütçe
40k-45k
Klavye değişti

Piyasa fiyatlarına çok yakın ayrıca vatan çok güvenilir

Evet bir tık pahalı ama internette güven sorunu var ayrıca kasayı vatan birleştirecrğinden dolayı parçalarda sorun çıksa direk değişir. Evde birleştirince hata çıkarsa çok uğraşılır

Bu arada benim aldığım ekran kartı Akakçe de en düşük 17.700 ama ben 16k ya aldım. Ayrıca şu an en ucuz 3080 18000 TL

Fena kazık yiyorsunuz ama şu an kabullenmiyorsunuz hocam.

Dostum 10k da cebinde kalacak şekilde sana 4080 sistem önerdim. Kalan 10k bütçeni dilediğin gibi monitör ve ekipmana harcayabilirsin.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBHHT8LY?ref_=cm_sw_r_apann_dp_NF592TKSAP75QPXP6SAR

Hocam fena kazık sakın almatın 4080 toplanır o fiyata.
Bu arada söylemeyi unutum ekstra garantiler klavye mouse dahil indirim ile 55kya inildi. Klavye ve mouse yoktu garanti yoktu 60k iken

Dostum 10k da cebinde kalacak şekilde sana 4080 sistem önerdim. Kalan 10k bütçeni dilediğin gibi monitör ve ekipmana harcayabilirsin.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBHHT8LY?ref_=cm_sw_r_apann_dp_NF592TKSAP75QPXP6SAR
Hocam verdiğiniz sistem çok iyi ama bunun daha monitörü, klavyesi, sıvı soğutması ve mouse u var.Ayrıca 4080 çok üst kalite bir ekran kartı ve çok pahalı.Monitör büyük olsun curved ve nvdia uyumlu olsun dinince fiyatlar çok artıyor.En az 65klık olunur böyle ve bir parçada arıza çıksa uğraş dur ve içinde ekstra garanti de yok.Ben 55k ya hallettim her şey ile.Ama eline sağlık yine

Son düzenleme:
Bu arada söylemeyi unutum ekstra garantiler klavye mouse dahil indirim ile 55kya inildi. Klavye ve mouse yoktu garanti yoktu 60k iken

Hocam verdiğiniz sistem çok iyi ama bunun daha monitörü, klavyesi, sıvı soğutması ve fareyi var. Ayrıca 4080 çok üst kalite bir ekran kartı ve çok pahalı. Monitör büyük olsun Curved ve NVIDIA uyumlu olsun dinince fiyatlar çok artıyor. En az 65klık olunur böyle ve bir parçada arıza çıksa uğraş dur ve içinde ekstra garanti de yok. Ben 55k ya hallettim her şey ile. Ama eline sağlık yine

Ekipman 3K soğutma 3K. Gene pahalı kalıyor. Ayrıca tam zıttına hazır sistemlerde garanti daha zor oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı