7670M Düşük Performans Sorunu

floydrose

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır :) Arkadaşlar Diablo 3 olsun Hots olsun GTA4 olsun bu oyunlarda çözünürlüğü ne kadar düşürürsem düşüreyim 30 fps yi geçemiyorum hatta yaratıkların ve skillerin çok olduğu action anlarında 8 fps ye kadar düşüyorum . 2 adet ekran kartım var biri hd 4000 diğeri ise atı 7670m . İkiside şuan güncel durumdalar . Bilgisayarı yoracak ekstra program tarayıcı vs. açık olmuyor . Fakat bu durum yaklaşık 2 hafta önce başladı . 2 hafta öncesine kadar yine makul seviyelere kadar düşüyordu (15-20 fps) ama beni birazda olsa tatmin ediyordu . Şimdi sizden isteğim bu durumdan nasıl kurtulabilirim ? Desteklerinizi bekliyorum ... :)

Bende Sapphire Radeon HD 4350 var. GTA 4'ü 800x600 çözünürlükte lowest ayarlarda 28 FPS alarak bitirdim.
Senin daha çok performans alman gerekiyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayarlarının hepsi Low'da mı? Sadece oyunlarda mı yavaş yoksa bilgisayarınızda genel bir yavaşlama mevcut mu? Genel bir yavaşlama mevcut ise kasanın içini iyice temizlemenizi öneririm. Ayrıca Advanced SystemCare gibi bir program kullanıp bilgisayarı optimize etmenizi öneririm.

Bilgisayarımda herhangi bir yavaşlık yok ve oyunlarda low hatta bazıları off ta oyunuyorum :) Bu yazdığınız program tam olarak ne işe yarıyor ? Boşa şişirmeyelim birde bilgisayarı.

Bilgisayar entegre grafik kartını kullanıyordur. Yani AMD Radeon hd 7670m yerine İntel hd 4000 grafik kartı ile oyunları oynamaya çalışıyorsun. Catalsyt Control Center'e girip harici GPU'yu kullanıma açman gerekli.

Nvidia denetim masasında FPS'yi kısıtlayabiliyorsun mesala 60 değil de 30 FPS'ye sabitliyor batarya ile oynarken. Bence sende de buna benzer bir durum olabilir. AMD denetim masası ayarlarına bir bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı