Haklısınız hocam. Dolar dengesizleştikçe ben de dengesizleşiyorum galiba...@Ginnn Bence ekipmanlar dahil fiyat oldukça iyi fakat ekipmanları 1100-1300 aralığına çıkarıp kasayı düşürmeni öneririm. Bana göre öylesi senin açından hem satması daha kolay olur hemde daha dengeli olur.
Anında alırım+'ları ve -'leri var. İsteyen attığınız sistemi toplayabilir fakat şahsen ben öyle bir sistem toplamazdım.
1800₺ desek![]()
Satabilsem rahat rahat ben de tatilime gideceğim de, satamıyorum!Bu sistem bu fiyata 1 hafta içinde alınmıyorsa insanlar kasa toplama parasıyla tatil yapıyor demektir![]()
Parçalara fiyat biçmedim ama kafadan 530₺ diyelim.Sıvı soğutma için fiyat alabilir miyim?
Şöyle diyeyim bende de i7 7700 k işlemci var, Xigmatex scyla 120 radyatörlük sıvı soğutmam var ve oyun oynarken 72 74 derecelere kadar çıkıyor, bilseydim K' sız olanını alırdım. Şu anda elimdeki parçaları satmaya çalışıyorum senden önce satarsam soğutmana talibim ve büyük ihtimalle alırım.Parçalara fiyat biçmedim ama kafadan 530₺ diyelim.
Satılmaz ise tabii ki hocam.Şöyle diyeyim bende de i7 7700 k işlemci var, Xigmatex scyla 120 radyatörlük sıvı soğutmam var ve oyun oynarken 72 74 derecelere kadar çıkıyor, bilseydim K' sız olanını alırdım. Şu anda elimdeki parçaları satmaya çalışıyorum senden önce satarsam soğutmana talibim ve büyük ihtimalle alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.