7700k ve GTX 1070 ile oyun bilgisayarı toplama

• Konuyu başlatan Kansu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.670

Kansu

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar,

7700k işlemci ve 1070 kartı ile oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. En güncel fiyat/performans ürünlerini söyleyebilir misiniz?

Birde SSD, HDD ve 1070 ekran kartını birkaç ay sonra alacağım(Eski bilgisayardaki parçalar ile idare edeceğim). Monitör olarak ta eski 60Hz 720p monitör ile birkaç ay idare edeceğim. (Anakart, işlemci, güç kaynağı, işlemci soğutucu, bellek ve kasa alacağım ilk etapta geri kalan parçaları zamanla tamamlayacağım.)

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

7700k işlemci ve 1070 kartı ile oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. En güncel fiyat/performans ürünlerini söyleyebilir misiniz?

Birde SSD, HDD ve 1070 ekran kartını birkaç ay sonra alacağım(Eski bilgisayardaki parçalar ile idare edeceğim). Monitör olarak ta eski 60Hz 720p monitör ile birkaç ay idare edeceğim. (Anakart, işlemci, güç kaynağı, işlemci soğutucu, bellek ve kasa alacağım ilk etapta geri kalan parçaları zamanla tamamlayacağım.)

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe?

Ara Toplam3.588,55 TL
Toplam KDV645,95 TL
Sepet Toplam Fiyatı4.234,50 TL
[TBODY] [/TBODY]

HDD çıkarın. Fiyat 4000 TL oluyor.
750W fazla olmuş 600W bile dolu dolu yetecektir.

Ara Toplam3.588,55 TL
Toplam KDV645,95 TL
Sepet Toplam Fiyatı4.234,50 TL
[TBODY] [/TBODY]
HDD çıkarın. Fiyat 4000 TL oluyor.

@Jira harika olmuş hocam ilgin için çok teşekkürler. Bu sisteme karar verirsem parçaları verdiğin linklerden mi alayım. Birde ilerleyen zamanlarda ekran kartı ve monitör takviyesi yapacağım onlar içinde tavsiye alabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı