7700XT sistem için F/P monitör önerisi

Bütçe
7000-9000

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı geceler arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönük F/P monitör hangisi? Başka öneriniz var mı?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler:
-Valorant/CS2/PUBG/Rainbow six: Siege/Warzone vb. FPS oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting, ölü piksel, kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum. (Tabii bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre.)

Son düzenleyen: Moderatör:
E urun modeli ayni, aynidir tabi ki.

Sen aldiktan sonra indirim olsa uzulur musun? Uzulmen icin ne kadarlik bir indirim olmasi gerekir? Zaten 7.6k, 5'e dusmez, sanmiyorum..

E ürün modeli ayni, aynidir tabii ki.

Sen aldiktan sonra indirim olsa uzulur musun? Uzulmen icin ne kadarlik bir indirim olmasi gerekir? Zaten 7.6k, 5'e dusmez, sanmiyorum.

500 lira da 500 liradır ya :d
Benim için indirim olmasından ziyade Amazon gibi satıcının olduğu yerde indirim olması önemli
Sence alınır mı? Sabahtan beri bu fiyatta da Akakçe'de gözükmüyordu, farklı monitör sanıyordum

Son düzenleme:
Monitor pivot degilse sandalyenin yukseklik ayarini kullanirsin varsa. Dik konuma gelmesi onemli degil, yukseklik ayari var ise monitorun, yeterli.

Monitor pivot degilse sandalyenin yukseklik ayarini kullanirsin varsa. Dik konuma gelmesi onemli degil, yukseklik ayari var ise monitorun, yeterli.

Yükseklik ayarı sanırmı yok, öyle yazanlar olmuştu. Bakabilir misin?
Sence bu monitör için 10k vermeye gerek var mı?
Ayrıca paylaştığım sistem için Valorant, CS, PUBG ve Rainbow Six: Siege gibi oyunlarda 2K da 240-300 arası FPS verir mi? 2K 240Hz monitör alsam sıkıntı olur mu?

Bu monitörü amazon gönderiyor fakat satıcısı teknorya.
İade vb. durumlarda amazon ile mi muhattap olacağım yoksa teknorya ile mi ?
Direkt iade alırlar mı ? Sırf bu yüzden amazon satıcı almak istiyorum

Son düzenleme:
O monitor hakkinda bilgim yok maalesef, yanlis yonlendirmeyeyim. Amazon yine senin haklarini korur bence hele ki cayma suresince iade ettiysen. Zaten acip bakacaksin, sikinti varsa cayma hakkimi kullaniyorum diyeceksin. Gerekirse amazon'u ara simdi, sor.

Ben gaminggen'den almistim monitorumu.

Teşekkürler , monitör hakkında da bilgin olsa mutlu olurdum ya muhtemelen asus ya da msı alacğaım çünkü

Amazon diğer satıcılara karışamıyor. Ama sebepsiz bir şekilde iaden rededilirse o zaman Amazon müşterisini korumak için devreye girer muhtemelen.

Asus olanı kullandım iade ettim sanırım yazımı okudun. Msi olanı kullanmadım. Ama onun fyatı maksimum 8500 lira eder. Amazon 10600'e satıyor bence alınmaz.

İşte bu yüzden amazon'un kendi satıcısı olduğu monitör almak istiyorum ama

ASUS TUF GAMING VG27AQ3A bunun dışında yok kararsızım​

ASUS Tuf VG27AQ3A monitörde hdmi kablosu yok mu kutu içeriğinde ? laptoba nasıl takabilirim ? usb typ c ile olur mu ? dönüştürüm yok... Nasıl test edebilirim ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…