Selamünaleyküm, hayırlı geceler arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönük F/P monitör hangisi? Başka öneriniz var mı?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler:
-Valorant/CS2/PUBG/Rainbow six: Siege/Warzone vb. FPS oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting, ölü piksel, kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum. (Tabii bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre.)
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
500 lira da 500 liradır ya :d
Benim için indirim olmasından ziyade Amazon gibi satıcının olduğu yerde indirim olması önemli
Sence alınır mı? Sabahtan beri bu fiyatta da Akakçe'de gözükmüyordu, farklı monitör sanıyordum
Yükseklik ayarı sanırmı yok, öyle yazanlar olmuştu. Bakabilir misin?
Sence bu monitör için 10k vermeye gerek var mı?
Ayrıca paylaştığım sistem için Valorant, CS, PUBG ve Rainbow Six: Siege gibi oyunlarda 2K da 240-300 arası FPS verir mi? 2K 240Hz monitör alsam sıkıntı olur mu?
Güç ve performans için özenle tasarlanan ROG Strix XG27ACS ile oyun deneyiminize seviye atlatın.
www.gaming.gen.tr
Bu monitörü amazon gönderiyor fakat satıcısı teknorya.
İade vb. durumlarda amazon ile mi muhattap olacağım yoksa teknorya ile mi ?
Direkt iade alırlar mı ? Sırf bu yüzden amazon satıcı almak istiyorum
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
O monitor hakkinda bilgim yok maalesef, yanlis yonlendirmeyeyim. Amazon yine senin haklarini korur bence hele ki cayma suresince iade ettiysen. Zaten acip bakacaksin, sikinti varsa cayma hakkimi kullaniyorum diyeceksin. Gerekirse amazon'u ara simdi, sor.
O monitor hakkinda bilgim yok maalesef, yanlis yonlendirmeyeyim. Amazon yine senin haklarini korur bence hele ki cayma suresince iade ettiysen. Zaten acip bakacaksin, sikinti varsa cayma hakkimi kullaniyorum diyeceksin. Gerekirse amazon'u ara simdi, sor.
İşte bu yüzden amazon'un kendi satıcısı olduğu monitör almak istiyorum ama
ASUS TUF GAMING VG27AQ3A bunun dışında yok kararsızım
ASUS Tuf VG27AQ3A monitörde hdmi kablosu yok mu kutu içeriğinde ? laptoba nasıl takabilirim ? usb typ c ile olur mu ? dönüştürüm yok... Nasıl test edebilirim ?