7700XT sistem için oyun öneririsi

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
RAM
lexar 2x16 6000 mhz cl 30
SSD veya HDD modeli
Kingston renegade 1 tb
Ekran kartı
asus dual 7700xt
Anakart
asus prime b650m-r
İşlemci
ryzen 5 7600
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. Ryzen 7600 işlemci ve 7700XT sistem kullanıyorum.
Uzun yıllardır düşük FPS'te LoL oynadığım için, diğer oyunları oynamak nasip olmadı. Allah'a şükürler olsun, sonuna sistem alabildim.
Şu an Valorant ve CS2 oynuyorum. Rrdr2, Cyberpunk, God of War, Witcher 3 ve hatta GTA 5 gibi oyunları oynamadım.
Oyunu para ile satın almak istemiyordum fakat sistemim nasıl oynatabiliyor test etmek istiyorum.
Ücretli ( Max 500 ) ya da ücretsiz 7700XT 2K'da sorunsuz oynatacak oyun önerir misiniz?
Sizce bu oyun nasıl? Açıkçası hikayeli, uzun uzun bir şeyler anlatan oyunları sevmiyorum. Küçükken Call of Duty 1 oynamıştım sadece.
Oynamayı düşündüğüm oyunlar: Rainbow Six: Siege, Rust ve Warzone. Daha çok rekabetçi ve silahlı oyunlar seviyorum.
Belki oynamadığım içindir, oynasam belki RDR2 vb. oyunları da sevebilirim. Şu an para ile 1 oyun satın alabilirim, ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. Ryzen 7600 işlemci ve 7700XT sistem kullanıyorum.
Uzun yıllardır düşük FPS'te LoL oynadığım için, diğer oyunları oynamak nasip olmadı. Allah'a şükürler olsun, sonuna sistem alabildim.
Şu an Valorant ve CS2 oynuyorum. Rrdr2, Cyberpunk, God of War, Witcher 3 ve hatta GTA 5 gibi oyunları oynamadım.
Oyunu para ile satın almak istemiyordum fakat sistemim nasıl oynatabiliyor test etmek istiyorum.
Ücretli ( Max 500 ) ya da ücretsiz 7700XT 2K'da sorunsuz oynatacak oyun önerir misiniz?
Sizce bu oyun nasıl? Açıkçası hikayeli, uzun uzun bir şeyler anlatan oyunları sevmiyorum. Küçükken Call of Duty 1 oynamıştım sadece.
Oynamayı düşündüğüm oyunlar: Rainbow Six: Siege, Rust ve Warzone. Daha çok rekabetçi ve silahlı oyunlar seviyorum.
Belki oynamadığım içindir, oynasam belki RDR2 vb. oyunları da sevebilirim. Şu an para ile 1 oyun satın alabilirim, ne önerirsiniz?

Of 2K monitörde ne güzel aram atılır şimdi.

Her oyunu oynarsınız. Sevdiğiniz türleri veya merak ettiğiniz oyunları söylerseniz oyun çok.

Şöyle ki dediğim gibi 11 yıldır 30FPS ile LoL oynadım, arada Zula Minecraft.
Sistemim olmadığı için herkesin oynadığı oyunları hiç oynamadım.
O yüzden oynarsam sever miyim bilmiyorum ama genel olarak Call of Duty'nin Online versiyonları: Black Ops ve Warzone vb. oyunlar ya da Rainbow Six: Siege tarzı oyunlar olabilir.
Sistemi test etmek için de acaba RDR2 mi alsam ya da başka oyun bilmiyorum?
RDR2 Online oynayabiliyor mu? Hikayeleri okumadan geçebiliyor muyum?
Açık dünya oyunu diyor, GTA gibi kendi kafama göre takılabileceksem oynarım.
Oyunu bitirmek gibi hedefim yok şu an, keyif almak istiyorum ama Online olsa daha iyiydi.

O yüzden oynarsam sever miyim bilmiyorum ama genel olarak Call of Duty'nin Online versiyonları: Black Ops ve Warzone vb. oyunlar ya da Rainbow Six: Siege tarzı oyunlar olabilir.
Oyunu bitirmek gibi hedefim yok şu an, keyif almak istiyorum ama Online olsa daha iyiydi.
RDR2 çok güzel bir oyun olsa da bir kısım sevmeyebiliyor , şahsen ben de hala bitiremedim o yüzden tavsiye etmeyeceğim. Başlangıç için hikayesi , grafikleri ve oynanışı çok iyi olan GOW Rangarök önerebilirim , türü bilmeyen biri için başlangıçta zor olma ihtimai olsa da Baldur's Gate 3 en güçlü tavsiyem olur. Başta alışması zor gelebilir ama inanılmaz bir oyundur. GOW severseniz benzer olarak , Uncharted 4 ve Tomb Raider var. Açık dünya oyunları için GTA5 almanızı tavsiye etmem , eğlenceli bir oyunsa da özel bir oyun değil , asıl olayı online kısmı. GTA yerine Witcher 3 tavsiye ederim bu da kesin oynanması gereken oyunlar arasında. Rekabet ve zorluk seviyorsanız Elden Ring mutlaka oynanmalı. Hikaye ağırlıklı oyunlar seviyorsanız Detroit Became Human önerebilirim. Tam olarak oyun sayılmasa da özel bir hikayesi vardır , etkiler.

RDR2 çok güzel bir oyun olsa da bir kısım sevmeyebiliyor, şahsen ben de hala bitiremedim o yüzden tavsiye etmeyeceğim. Başlangıç için hikayesi, grafikleri ve oynanışı çok iyi olan GoW Rangarök önerebilirim, türü bilmeyen biri için başlangıçta zor olma ihtimai olsa da Baldur's Gate 3 en güçlü tavsiyem olur. Başta alışması zor gelebilir ama inanılmaz bir oyundur. GoW severseniz benzer olarak, Uncharted 4 ve Tomb Raider var. Açık dünya oyunları için GTA 5 almanızı tavsiye etmem, eğlenceli bir oyunsa da özel bir oyun değil, asıl olayı Online kısmı. GTA yerine Witcher 3 tavsiye ederim bu da kesin oynanması gereken oyunlar arasında. Rekabet ve zorluk seviyorsanız Elden Ring mutlaka oynanmalı. Hikaye ağırlıklı oyunlar seviyorsanız Detroit Became Human önerebilirim. Tam olarak oyun sayılmasa da özel bir hikayesi vardır, etkiler.

Baldur's Gate'yi ilk defa duydum, sanırım onu tercih etmeyebilirim.
Witcher 3 çok duydum o olabilir. GoW Ragnarok ile normal God of War farklı mı?
1200 TL veremem ya, çok çok iyiyse RDR 2 gibi anca 500-600 veririm.
Herkesin oynadığı versiyon bu mu? 170 TL diyor alınır mı?
Steam'daki ile birebir aynı mı? Çok pahalı da Steam'de. Ucuz etin yahnisi olmasın sonra

Sen kısa ve biten bir oyun istiyorsun gibi. Wolfenstein serisi, Sifu, Ghostrunner 1-2'ye bakabilirsin şimdilik. Eğer fiyatlar çok geliyorsa malum sitelerden indirebilirsin. Eğer asla olmaz gece rahat uyuyamam diyorsan oyun yapımcıları için korsandan hiçbir farkı olmayan hesap satan sitelerden alabilirsin. İtemsatış'da mesela ünlü çoğu oyun var 5tanesini 75'TL'ye alabilirsin. Kod olarak değil Steam hesabı olarak veriyorlar ve Online oynayamıyorsun.

Baldur's Gate'yi ilk defa duydum, sanırım onu tercih etmeyebilirim.
Witcher 3 çok duydum o olabilir. GoW Ragnarok ile normal God of War farklı mı?
1200 TL veremem ya, çok çok iyiyse RDR 2 gibi anca 500-600 veririm.
Herkesin oynadığı versiyon bu mu? 170 TL diyor alınır mı?
Steam'daki ile birebir aynı mı? Çok pahalı da Steam'de. Ucuz etin yahnisi olmasın sonra
Aynıdır. Oyun anahtarı satan güvenilir siteler de var. Bütçe arttırmak için o sitelerden ucuza bakabilirsiniz.

Aynıdır. Oyun anahtarı satan güvenilir siteler de var. Bütçe arttırmak için o sitelerden ucuza bakabilirsiniz.

Nasıl yani, farklı sitelerden aldığım oyunu Steam vb. yerlerde de kullanabiliyor muyum?
Peki o zaman şimdi ben ASUS'un sitesinden Rainbow Six: Siege hediyesi için başvuru yaptım.
Kabul edilirse Ubisoft üzerinden oynayabiliyormuşum, Ubisoft yerine Steam ya da Epic Games'ten oynayabilir miyim? Zaten 900 GB yer var Valorant CS Windows vs derken 700 kaldı.
Her oyun için farklı uygulama indirirsem sorun yaşarım, hangi site var mesela en güvenilir?

Nasıl yani, farklı sitelerden aldığım oyunu Steam vb. yerlerde de kullanabiliyor muyum?
Peki o zaman şimdi ben ASUS'un sitesinden Rainbow Six: Siege hediyesi için başvuru yaptım.
Kabul edilirse Ubisoft üzerinden oynayabiliyormuşum, Ubisoft yerine Steam ya da Epic Games'ten oynayabilir miyim? Zaten 900 GB yer var Valorant CS Windows vs derken 700 kaldı.
Her oyun için farklı uygulama indirirsem sorun yaşarım, hangi site var mesela en güvenilir?
Benim mesajımı görüyor musun yoksa ban mı yedim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı