Michael_Myers
Centipat
Evet ona güzel diyorlar teşekkür ederim.
Rica ederim.
Evet ona güzel diyorlar teşekkür ederim.
Dragos 750 watt powerAçık dünya oyunu istiyorsanız, CP2077, Witcher 3, Spider-Man, Assassin's Creed Odyssey / Valhalla, Ghost of Thushima gibi oyunlara bakabilirsiniz. Bütçe ve sistem özellikleri belirtirseniz daha iyi olur.
Çok sağolunThe Last of Us
The Witcher 3
Elden Ring
Marvel Spider-Man Remastered.
Cyberpunk 2077
Uncharted
Dying Light 1&2
Assassin's Creed serileri
Watch Dogs serileri
Ayrıyeten tavsiyem Bully eski bir oyundur ama çok iyidir.
RDR2 gibi.
God of War gibi hikayeli oyunlar tarzı.
TLOU tam açık dünya değil gibi, çizgisel daha çok. Uncharted'de aynı ikisi de Naughty Dog oyunu zaten.The Last of Us
The Witcher 3
Elden Ring
Marvel Spider-Man Remastered.
Cyberpunk 2077
Uncharted
Dying Light 1&2
Assassin's Creed serileri
Watch Dogs serileri
Ayrıyeten tavsiyem Bully eski bir oyundur ama çok iyidir.
Hocam bu sistemle önerilen pek çok oyunu oynamanız zor, biraz daha eski olanlara yönelmeniz gerekebilir. (Assassin's Creed 2, Brotherhood vb.)Dragos 750 watt power
İ3 12 nesil işlemci
Asus H610M-K anakart
G skıll 32 gb Ram
Rx 560 ekran kartı
TLOU tam açık dünya değil gibi, çizgisel daha çok. Uncharted'de aynı ikisi de Naughty Dog oyunu zaten.
Oynayamazmış. Sistem zayıf kalıyor.Açık dünya falan boş versin kesinlikle oynasın bunları.
Evet gördüm şimdi. O zaman Bully oynasın en azından eski olmasına rağmen baya iyi oyun.Oynayamazmış. Sistem zayıf kalıyor.
Bu oyunlar çok mu yüksek sistem istiyorEvet gördüm şimdi. O zaman Bully oynasın en azından eski olmasına rağmen baya iyi oyun.
Manhunt da oynayabilirsin.
Önerilerin çoğu çok istemese de sizinkini aşıyor, arkadaşın ve benim son yazdıklarıma bakın.Bu oyunlar çok mu yüksek sistem istiyor
Tamam sağolun hayırlı akşamlarÖnerilerin çoğu çok istemese de sizinkini aşıyor, arkadaşın ve benim son yazdıklarıma bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.