7700XT sistem için oyun öneririsi

Benim mesajımı görüyor musun yoksa ban mı yedim?

Mesajını gördüm şimdi, Epic Games'ten Sifu'yu ücretsiz aldım :D
Son günlerde öğrendim, Epic Games yükledim ve Sifu aldım bir de tane de araba oyunu.
Diğer oyuna yetişemedim. Steam hesabı alım satım yasak değil mi sıkıntı çıkmaz mı? Ayrıca istedikleri zaman hesabı geri almazlar mı? Güvenilir olsun ve içim rahat etsin istiyorum

Nasıl yani, farklı sitelerden aldığım oyunu Steam vb. yerlerde de kullanabiliyor muyum?
Peki o zaman şimdi ben ASUS'un sitesinden Rainbow Six: Siege hediyesi için başvuru yaptım.
Kabul edilirse Ubisoft üzerinden oynayabiliyormuşum, Ubisoft yerine Steam ya da Epic Games'ten oynayabilir miyim? Zaten 900 GB yer var Valorant CS Windows vs derken 700 kaldı.
Her oyun için farklı uygulama indirirsem sorun yaşarım, hangi site var mesela en güvenilir?
Bazı siteler oyunları steam hesabı olarak , bazıları steam ürün anahtarı olarak veriyor. Hediye verilen oyunlarda da farklılıklar var. Bazı firmalar sitelerine insanları üye yapabilmek için o siteden oynama zorunluğu getiriyor. Bazı firmalar da yine steam key veriyor. Açıklamalarında okumanız lazım.

Anladığım kadarıyla Rekabetçi oyunlar seviyorsunuz. Delta Force güzeldir tavsiye ederim. Battlefield 1 cips parasına bulmak mümkün indirimlerde. Helldivers 2 de öneririm ama arkadaşlarınızla sarıyor sadece.

Delta Force olabilir, yorumlarına bakıp indirebilirim.
Battlefield da olabilir ama pahalıymış :(
Bir tane kart varmış alınca 20 oyun oynayabiliyormuş , onda bu tarz oyunlar var mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı