Rehber 771 pin Xeon işlemcileri 775 pin anakartta kullanmak

Konuyu hortlatma zamanı gelmiş G31/G41 anakart ile OC yapmadan verim alınabilir mi ve DDR2 olması sorun yaratır mı left 4 dead 2 vb basit oyunlar oynanacak GPU olarak ta R7 240 falan kullanırım.
Nedeni ise sahibinden üzerinden baktığım da DDR3 olunca 100 TL'lik farklar ortaya çıkıyor.

Konuyu hortlatma zamanı gelmiş G31/G41 anakart ile OC yapmadan verim alınabilir mi ve DDR2 olması sorun yaratır mı left 4 dead 2 vb basit oyunlar oynanacak GPU olarak ta R7 240 falan kullanırım.
Nedeni ise sahibinden üzerinden baktığım da DDR3 olunca 100 TL'lik farklar ortaya çıkıyor.

DDR2 anakartlar genelde 4 GB üstü RAM desteklemiyor, 4 GB'ta artık oyunlarda sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum bence 100TL fazla vermeye değer.

Arkadaşlar benim G31 chipset anakart var 4 GB tam destekliyor biz bunun fazlasını takabilir miyiz

Daha önceden 4 GB RAM destekleyen anakarta 8 GB takıp sorunsuz kullanan görmüştüm ama şans meselesi, eğer 4 RAM slotu varsa 4x2GB deneyebilirsin ama sadece 2 slot varsa Intel için 4 GB DDR2 RAM olmadığından mümkün olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı