775 LGA İşlemci Önerisi

Madsonik55

Megapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, başlıkta da belirtiğim gibi iyi bir işlemci arıyorum. Şu an bende İntel E5400 var. CS GO için bile yetersiz kalıyor. Bütçem çok yüksek değil lütfen i5 falan hiç uğraşma bunlarla demeyin :)

Anakartınızı belirtmeniz gerek. Desteklediği işlemcilere bakmamız için ama tüm LGA775 soket işlemciler uyumlu ise
En üst düzey olarak İntel Core 2 Extreme QX9770 veya İntel Core 2 Quad Q9650 alınabilir. Elinizdeki işlemciden daha fazla fazla TDP değeri olduğu için PSU'da nun da yeterli olması gerek.
Eğer amaç sadece CS:GO ise Q8200 ve üstü işinizi görecektir. Q8300 ile CS:GO oynamışlığım vardır.

Anakartınızı belirtmeniz gerek. Desteklediği işlemcilere bakmamız için ama tüm LGA775 soket işlemciler uyumlu ise
En üst düzey olarak İntel Core 2 Extreme QX9770 veya İntel Core 2 Quad Q9650 alınabilir. Elinizdeki işlemciden daha fazla fazla TDP değeri olduğu için PSU'da nun da yeterli olması gerek.
Eğer amaç sadece CS:GO ise Q8200 ve üstü işinizi görecektir. Q8300 ile CS:GO oynamışlığım vardır.
CS GO'yu elindeki işlemciyle de oynar sıkıntı değil o. Benim tavsiyem Q8400 veya Q8200. Önerdiğiniz işlemcilerin fiyatları pahalı maalesef.

CS GO'yu elindeki işlemciyle de oynar sıkıntı değil o. Benim tavsiyem Q8400 veya Q8200. Önerdiğiniz işlemcilerin fiyatları pahalı maalesef.

Evet, oynayabiliyorum ama çok ısınıyor. Reset atıyor mesela. Çok zorlanıyor bilgisayar. İşlemcim CS:GO için minimum önerilen işlemcinin altında.
Minimum gereksinimde Intel Core 2 Duo E6600 istiyor, bende E5400 var.

Anakartım bu, MSI 7529
msi-g31tm-p31-intel-socket-775-mainboard-151112-tailk-1211-15-tailk@3.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı