775 pinlik en yüksek işlemci önerisi

Metin 2 nin sistem gereksinimlerinde pentium 4 işlemcı istiyor.
Benim sistemim
Ekran kart : amd radeon hd 6570
Ram : 3 gb
işlemci ; intel pentium 4 sistem yetiyor neden kasıyor ?
 
Parçaların ömrü bitmeye başlamıştır belkide. Söylediğin işlemci 2000-2008 yılının işlemcisi. 10 senelik bir işlemciden bahsediyoruz. Zaten sistemde çok eski.
 
Her LGA 775 Quad Core işlemci desteklemeyebilir. Anakartın BIOS güncellemesi yapıldıktan sonra Quad Core işlemciler daha iyi performans verir. Aklınızda bulunsun diye söyledim. Ayrıca LGA 775'in en iyi işlemcisi Core QX9770 Extreme'dir.
 
Başlat>Çalıştır>dxdiag yazacaksın çıkan pencerede anakart modelini öğrenip Google'da anakart modeli ardından CPU list diye bir araştır olmazsa anakart modelini burdan at ben bulurum.
 
Sistem Modeli olması lazım o yazdığınız güncel BIOS sürümünüz.

Şöylede yapabilirsin ; CPU-Z programını indirip Mainboard sekmesinin fotoğrafını buraya gönder.
ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.72.1-en.exe burdan indirebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı