7775 TL'ye Ryzen 5 2600X ve RTX 2080 hazır sistem alınmalı mı?

Bütçen var ve dahada üstüne çıkabiliyorsun, toplama sistem yapalım. Hatta şöyle bekle şu yeni Ryzenler Türkiyeye bir ulaşsın dağıtıma çıksın mağazalarda bulunsun, diğer ürünlerde biraz indirim olacak buda işine gelir.

Bütçen var ve dahada üstüne çıkabiliyorsun, toplama sistem yapalım. Hatta şöyle bekle şu yeni Ryzenler Türkiyeye bir ulaşsın dağıtıma çıksın mağazalarda bulunsun, diğer ürünlerde biraz indirim olacak buda işine gelir.
Yeni ekran kartları ne zaman gelir?

Hazır bilgisayar değilde kendim mi bilgisayar toplayayım diyorsun?
Eee tabiki canım, hazır sistemler hiç bir zaman iyi değildir ki? En basitinden attığın Link üzerinden örnek vereyim ekran kartı diğer modellerine göre en altta kalanı. Ramler desen CL15 tamam ama timing 15-16-16 mesela...

Ben anlamıyorum dersen yardım edecek birisi bulunur elbette.

Kusura bakma uzun süredir yokum inş almadıysan yardımcı olayım ama mükemmel sistem 5 yıl garantisi var o kadar diyim 2060 süper i7 zaten besle 16 ram yetersiz kalırsa anakattta slot var ekle itooyadan

Intel her zaman Ryzen'dan iyidir. 2060 yap, işlemciyi yükselt. İstersen kendime topladığım sistemlerden link atıyım?
Bunu neye dayanarak söylüyorsun İntelin İ9-9900K işlemciysiyle Ryzen 7 3700x hemen hemen aynı performansta arada bin tl fark var arada azcık tek çekirdek yüksek diye hemen intel alalım ve o bin lira bir yerelerimizi tırmalasın 2-3 FPS için bu durumda her zaman İntel alıp kendimizi kandıralım bin tl fazla verdik çok daha iyi olması lazım diye evet İntel her zaman iyidir arada bin tl fark var ve performans hemen hemen aynı ama yinede İntel tercih etmek lazım çünkü her zaman İntel daha iyidir enayi olduğumuz için onu seçiyoruz hemen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı