12.sınıfımMezun musun bu arada? @755355
Hep ODTÜ de bilgisayar mühendisliği okumak istemiştim ama imkansız gibi değil mi?
TYT'de 10 net size 13-15 civarı bir puan kaybettirir. AYT'de 75 de 14-16 civarı. Düz hesap olsun diye ikisini de 15 sayarsak ilk yüz imkansız. Bin olabilir. Beş bin çok büyük ihtimal.Hocam TYT 110 AYT 70-75 civarı yapsam girebilir miyim?
Bu OBP ile evet çok zor sana masal anlatmayacağım. Eğer sıkı çalışırsan başarabilirsin sıkı çalışmaktan kastım günde 12-15 saat çalışmak.
Sınavda fulleyenler çok az kişi mi var?Tüm soruları doğru yaparsanız kesinlikle ilk bine girersiniz. Hatta muhtemelen ilk yüze bile girersiniz.
Hocam okul olan günler 6-7 saat evde kalan okulda Full çalışıyorum ders falan yok seneye mezuna bırakırım büyük ihtimal ile bence fule yakın yaparım gibi geliyor en kötü hangi üniversiteye gidebilirim sence bu OBP ile bilgisayar mühendisliği için.
Sınavda fulleyenler çok az kişi mi var?
Hepsinde mümkün.
TYT'de 10 net size 13-15 civarı bir puan kaybettirir. AYT'de 75 de 14-16 civarı. Düz hesap olsun diye ikisini de 15 sayarsak ilk yüz imkansız. Bin olabilir. Beş bin çok büyük ihtimal.
Bir 15 puan daha inildiğinde ise ilk bin imkansız. Beş bin kuvvetli olmayan ihtimal. On bin kuvvetli.
Tabii ki de kesin dediklerim dışımdakiler tahmin ama kesin dediklerimde iddiaya girerim. ÖSYM sitesinden kontrol edilebilecek bilgiler sağlanacak bir sınav sonucu sunulmasını şart koşuyorum ama.
Kesin dediklerimin olmaması için tüm zamanların en kolay sınavı falan olması lazım.
Sınav bildiğiniz gibi özünde 560 puan üzerinden. Olimpiyat vb. yerlerden gelen puanları saymıyorum. Zaten geçse bile çok nadir oluyor ve pek geçmiyor.Sınavda fulleyenler çok az kişi mi var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.