78 OBP ile ilk bine girilebilir mi?

Siteye göre son 4 senede mümkün görünüyor. Sandığımdan daha az etkiliyormuş OBP.
Siteler veriyi nereden alıyor ne yapıyor belli değil. O yüzden güvenmiyorum. Ben bir şey diyorsam değerlendirme raporu ve YÖK Atlas üzerindeki verilere bakıyorum.

Hocam sınavı fuller miyim? Bana inancınız var mı?
Hayır, yok. Kimsenin yok. Kim olduğunuzu dahi bilmiyoruz. Bilsek bile zor bir şey. Ufak bir sorun fullemeye engel oluyor. Sınavdan çıktığınızda full bekliyorsunuz ama 2-3 yanlış çıkabiliyor. Anca sakin kafayla bakınca anlıyorsunuz hatalarınızı.

Siteler veriyi nereden alıyor ne yapıyor belli değil. O yüzden güvenmiyorum. Ben bir şey diyorsam değerlendirme raporu ve YÖK Atlas üzerindeki verilere bakıyorum.
Muhtemelen YÖK'ün puanlarına göre hesaplayıp sıralama yapıyordur.

@755355 sizi bilemem. İlk beş bindekilere baktığımda Yıldız'ı da sayarsak Boğaziçi hariç hepsine memnuniyetle giderdim. Boğaziçi çok terste kalıyor, o yüzden.

Hayattaki hefedlerinizi bilmiyorum ama o bölümlerin mezunları yeterince mutlu oluyor genelde.

@755355 sizi bilemem. İlk beş bindekilere baktığımda yıldız'ı da sayarsak Boğaziçi hariç hepsine memnuniyetle giderdim. Boğaziçi çok terste kalıyor, o yüzden.

Hayattaki hefedlerinizi bilmiyorum ama o bölümlerin mezunları yeterince mutlu oluyor genelde.

Hocam zaten sınavı fullesem OBP puanına bakmadan direkt olarak almazlar mı tüm üniversitelere?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı