Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.602 8 Haziran 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1PNoe-HjiV9i7uJvKJCeLXwRuT1Y0wgls/view?usp=sharing RAM 2x16 Gskill Trident Z Neo RGB 4000 MHz CL18 SSD veya HDD modeli Fury Renegade Ekran kartı 7800XT Anakart B550 Gaming Plus İşlemci 5700X3D Merhaba, son zamanlarda mavi ekran sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?
İ İbrahim ÇORUM Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Dragon Slayer dedi: Merhaba, son zamanlarda mavi ekran sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sorunların hepsine yazıyorum öncelik söylediğim tek şey AIDA64 indirip SSD ve RAM'i ayrı ayrı stres testine sokmaniz ve eğer test yarıda kalırsa fotoğrafını atmanız. Artı 0 Eksi
Dragon Slayer dedi: Merhaba, son zamanlarda mavi ekran sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sorunların hepsine yazıyorum öncelik söylediğim tek şey AIDA64 indirip SSD ve RAM'i ayrı ayrı stres testine sokmaniz ve eğer test yarıda kalırsa fotoğrafını atmanız.
KS KS Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.602 8 Haziran 2024 #3 RAM için test AIDA64 ile benchmark yaptım sorun çıkmadı. SSD için ise CrystalDiskMark ile test ettim yine sorun yok. @İbrahim ÇORUM Artı 0 Eksi
RAM için test AIDA64 ile benchmark yaptım sorun çıkmadı. SSD için ise CrystalDiskMark ile test ettim yine sorun yok. @İbrahim ÇORUM
İ İbrahim ÇORUM Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 Dragon Slayer dedi: RAM için test AIDA64 ile benchmark yaptım sorun çıkmadı. SSD için ise CrystalDiskMark ile test ettim yine sorun yok. @İbrahim ÇORUM Genişletmek için tıkla... Siz tek tek yine de AIDA 64 ile SSD nizi test edin tekrar konuşalım. Artı 0 Eksi
Dragon Slayer dedi: RAM için test AIDA64 ile benchmark yaptım sorun çıkmadı. SSD için ise CrystalDiskMark ile test ettim yine sorun yok. @İbrahim ÇORUM Genişletmek için tıkla... Siz tek tek yine de AIDA 64 ile SSD nizi test edin tekrar konuşalım.
O OxyGen628 Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #5 Dragon Slayer dedi: Merhaba, son zamanlarda mavi ekran sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, konudan çok bağımsız ama uludağ üniversitesi eem kazandım ve acil sana birkaç soru sormam lazım. ilgilenebilir misin. İnsta yasin.oxygen Artı 0 Eksi
Dragon Slayer dedi: Merhaba, son zamanlarda mavi ekran sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, konudan çok bağımsız ama uludağ üniversitesi eem kazandım ve acil sana birkaç soru sormam lazım. ilgilenebilir misin. İnsta yasin.oxygen