78000 TL'ye Monitör Dahil PC Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
78.000 TL'si bulunan bir kişinin foruma konu açmasını ben açıkçası beklemem. 8000 ile gider profesyonellere toplatır bence. Benim aklım almıyor 40000 üstü bir para vermek bir teknolojik alete.

i9-7900X - SLI RTX 2080ti - 64GB 4000MHz RAM - Uygun kasa ve soğutma sistemi + Ekipman
Bunları topladığınızı farz edelim 78K parayı aşmaz. Sanırım 1 sıfır fazla koydunuz.
O paraya prefabrik ev + araba + sistem toplanır. Kendi yaşam alanı oluşturulabilir.
Hocam Treadripper 2990WX, 64 GB RAM, 3 tane RTX 2080 Ti SLI toplanıyor :D
Biz anca 1030 alalım.

78.000 yazacak hali yok eğer hayali sistem değilse. Muhtemelen 7.800 yazacaktı ancak konu o kadar kirlenmişki ben bunun üstüne yeni konu açmayı tercih ederdim.
Gereksiz mesajlara gerek yok, konu sahibinin olaya açıklık getirmesini bekleyin ve her zamanki gibi peşin yargılamayın.

78.000 yazacak hali yok eğer hayali sistem değilse. Muhtemelen 7.800 yazacaktı ancak konu o kadar kirlenmişki ben bunun üstüne yeni konu açmayı tercih ederdim.
Gereksiz mesajlara gerek yok, konu sahibinin olaya açıklık getirmesini bekleyin ve her zamanki gibi peşin yargılamayın.
Üstat konuştu ama hayal ettik, kendimize engel olamadık :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı