78000 TL'ye Monitör Dahil PC Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
78.000 yazacak hali yok eğer hayali sistem değilse. Muhtemelen 7.800 yazacaktı ancak konu o kadar kirlenmişki ben bunun üstüne yeni konu açmayı tercih ederdim.
Gereksiz mesajlara gerek yok, konu sahibinin olaya açıklık getirmesini bekleyin ve her zamanki gibi peşin yargılamayın.
Kimleri görüyoruz dolarsız bey nasılsınız?
Ama yargılamıyorum ben ayıp ve hayal kurmak güzel bir şey sende dene zevk alacaksın :D

Önü o kadar açık, olasılıklar o kadar fazla ki. Hayatımda 78000 lirayı bir arada görmemişim. Ve tamamen özgür bir biçimde istediğimi hayal etme fırsatı bulmuşum. Bence değerlendirmeden olmazdı.

78.000 yazacak hali yok eğer hayali sistem değilse. Muhtemelen 7.800 yazacaktı ancak konu o kadar kirlenmişki ben bunun üstüne yeni konu açmayı tercih ederdim.
Gereksiz mesajlara gerek yok, konu sahibinin olaya açıklık getirmesini bekleyin ve her zamanki gibi peşin yargılamayın.
Hocam konu dışı bir şey soracağım, profil resminizdeki karakterin ismi nedir?

Boşver trollse bile güzel anlar yaşatıyor, hayalini kurmak bile güzel...

Benim hayali sistemim daha iyi :D
3 RTX 2080 Ti ve 2K 165 Hz G-Sync monitörüm var senin gibi 1 değil :D

Hayal kurarken bile 4K yeni Asus monitorunu hayal edememissin hahha

Kimleri görüyoruz dolarsız bey nasılsınız?
Ama yargılamıyorum ben ayıp ve hayal kurmak güzel bir şey sende dene zevk alacaksın :D
Dolarlıyım artık :cool:
Hocam konu dışı bir şey soracağım, profil resminizdeki karakterin ismi nedir?
Soro no otoshimono'dan Nymph :)
Ya seninkinin adı nedir hocam?

23.6 ACER ED242QRAbidpx FHD AMD FreeSync LED 4MS 144HZ 250 NITS HDMI DVI DP CURVED SIYAH MONITOR UM.UE2EE.A01 LED Acer
Bu monitörü önerebilirim.
Kalan bütçe ile 2600 ve GTX 1070 Ti sığdırılabilir belki.

Son düzenleme:
BEEAB73C-247B-4999-80FA-5401D4B6EB7D.png

Hepinizden özür dilerim.
Dün konuda noktalardan birini koymayı unuttuğum için ban yedim.
Özet olarak olay şu ki ben 8000 TL bilgisayar toplama yazacakken yanlışlıkla 78000 yazmışım.
Ban yediğim için cevap yazamayınca yorumlara bakayım belki anlayan olmuştur dedim.
Sonra yazılan yorumları görünce bayağı bir güldüm, özellikle@oktaycavus arkadaşımızın yazdığı yoruma.
Akşam akşam gülmekten gözümden yaş geldi hepiniz sağolun.
Bu bilgisayarla ilgili yeni konu açmayı düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı