78.000 yazacak hali yok eğer hayali sistem değilse. Muhtemelen 7.800 yazacaktı ancak konu o kadar kirlenmişki ben bunun üstüne yeni konu açmayı tercih ederdim.
Gereksiz mesajlara gerek yok, konu sahibinin olaya açıklık getirmesini bekleyin ve her zamanki gibi peşin yargılamayın.
Önü o kadar açık, olasılıklar o kadar fazla ki. Hayatımda 78000 lirayı bir arada görmemişim. Ve tamamen özgür bir biçimde istediğimi hayal etme fırsatı bulmuşum. Bence değerlendirmeden olmazdı.
78.000 yazacak hali yok eğer hayali sistem değilse. Muhtemelen 7.800 yazacaktı ancak konu o kadar kirlenmişki ben bunun üstüne yeni konu açmayı tercih ederdim.
Gereksiz mesajlara gerek yok, konu sahibinin olaya açıklık getirmesini bekleyin ve her zamanki gibi peşin yargılamayın.
Hepinizden özür dilerim.
Dün konuda noktalardan birini koymayı unuttuğum için ban yedim.
Özet olarak olay şu ki ben 8000 TL bilgisayar toplama yazacakken yanlışlıkla 78000 yazmışım.
Ban yediğim için cevap yazamayınca yorumlara bakayım belki anlayan olmuştur dedim.
Sonra yazılan yorumları görünce bayağı bir güldüm, özellikle@oktaycavusarkadaşımızın yazdığı yoruma.
Akşam akşam gülmekten gözümden yaş geldi hepiniz sağolun.
Bu bilgisayarla ilgili yeni konu açmayı düşünüyorum.