7800x3D, 4070 Ti̇ Super sistem önerisi

HiimOki

Hectopat
Merhaba,

Sizlerden ricam başlıkta da belirtildiği üzere hazır/tavsiye sistem hakkında değerli bilgilerinizi önemsiyorum.

Ve Monitör önerisinde bulunursanız sevinirim.

Ne uçuk ne kaçık F/P nokta atışı evladiyelik denildiği üzere al geç diyebileceğiniz sistemleri bekliyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

1737977086456.png

Monitör hakkında pek fikrim olmadığı için atmadım

Öneri ve yardımınız için teşekkür ederim ,

7800X3D İşlemci hakkında kararım doğru mu?

Monitör olarak : MSI G274QPX 27" hem indirim kodu ile biraz da olsa düşüyor fikriniz nedir?

Ssd 2 TB düşünüyorum , şunu yaparsak iyi olur gibi önerileriniz varsa da ekleyebilirsiniz , darboğaz yapmayan , ısınma sorunu olmayan şu alternatif sistem daha mantıklı diyebileceğiniz..

Bütçede Max 100.000 civarı düşünüyorum monitör dahil olacak şekilde.

Öneri ve yardımınız için teşekkür ederim ,

7800X3D İşlemci hakkında kararım doğru mu?

Monitör olarak : MSI G274QPX 27" hem indirim kodu ile biraz da olsa düşüyor fikriniz nedir?

Ssd 2 TB düşünüyorum , şunu yaparsak iyi olur gibi önerileriniz varsa da ekleyebilirsiniz , darboğaz yapmayan , ısınma sorunu olmayan şu alternatif sistem daha mantıklı diyebileceğiniz..

Bütçede Max 100.000 civarı düşünüyorum monitör dahil olacak şekilde.
Seçtiğiniz monitör güzel. İşlemci tercihi yerinde olmuş. Atılan sistemlerin konfigüratörlerinden ssd'yi 2tb yapabilirsiniz.

Seçtiğiniz monitör güzel. İşlemci tercihi yerinde olmuş. Atılan sistemlerin konfigüratörlerinden ssd'yi 2tb yapabilirsiniz.
Tercihler noktasında doğrularım var olduğunu bilmek güzel..

Ben parçaların tam nokta atışı değerlerini stabilite halini çok anlamıyorum.

Bence 5000 serisini beklemeniz daha doğru olur hocam
Katılıyorum hocam sistemler güzel ancak 5000 serisi çıkacağı için fiyatları gereksiz arttırdılar, 5070 veya 5070 ti daha iyi olucaktır.
Yani ne kadar beklemem gerekiyor ve setup olarak çok iyi sistemlere illa ki yer verilir diye düşünüyorum hazır sistem açısından ve fiyat olarakta espirisi olur gibi belirtildiği üzere..

Fakat benim alacak karşılığı böyle bir işin bekleme sürem çok kısıtlı.

Tercihler noktasında doğrularım var olduğunu bilmek güzel.

Ben parçaların tam nokta atışı değerlerini stabilite halini çok anlamıyorum.

Yani ne kadar beklemem gerekiyor ve setup olarak çok iyi sistemlere illaki yer verilir diye düşünüyorum hazır sistem açısından ve fiyat olarak da espirisi olur gibi belirtildiği üzere.

Fakat benim alacak karşılığı böyle bir işin bekleme sürem çok kısıtlı.

5070 5070 Ti şubat ayında çıkıyor diye biliyorum tam emin değilim konu açarak öğrenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı