7800x3D için anakart önerisi

Bütçe
10.500
Kral evet daha yeni ama faz oranı falan daha fazlaymış diğerinin değer mi işte bende arada kalıyorum.
Biliyorum, B850 gaming plusta 15 fazlı yeterli.
Çok bir fark olmaz o konuda diye düşünmekteyim.

Sıfır fiyatları arasında 2k fark var fiyata daha mantıklı şeylere harcarım daha iyi parça almaya çalışırım.
Belli bir noktadan sonra günlük kullanıcı için anakarta fazla verilen para gereksiz, şahsımca.

MSİ şart değilse.

Tam aynısını atacaktım hocam. Bu bütçede en iyi anakartlardan.

MSI'ı AM5 kanadında hiç beğenmiyorum AM4 anakartları iyiydi ama AM5 de sıvadılar üst düzey anakartları bile çok sorunlu çıkış yaptı Gigabyte'i daha çok beğeniyorum AM5 kanadında.

Tam aynısını atacaktım hocam. Bu bütçede en iyi anakartlardan.

Krallar MSI şart değil tabii ki anakartlar hakkında fazla bir bilgimde yok ama Gigabyte ve MSI X670E arasında şu anda fazla bir fiyat farkı yok ve Gigabyte daha önce hiç kullanmadım herhangi bir uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım yaşamazsam eğer hangisini tercih etmeliyim?

Krallar MSI şart değil tabii ki anakartlar hakkında fazla bir bilgimde yok ama Gigabyte ve MSI X670E arasında şu anda fazla bir fiyat farkı yok ve Gigabyte daha önce hiç kullanmadım herhangi bir uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım yaşamazsam eğer hangisini tercih etmeliyim?
Yaşamazsın rahat ol, bende msidan gigabyte geçtim bios daha hoş, al geç.

Tabii ki Gigabyte o zaman daha iyi hem mimarisi zen5 hem de 2025 X670 zen4 ve çıkış yılı 2022 idi sanırım X670E bakmam bile doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı