7800x3D icin anakart onerisi

Eğer elindeki parçalardan kurtulma ve bütçeni biraz arttırma şansın varsa kasanı bu olarak al.

Wi-Fi'siz anakartlarda fiyatlar daha uygun oluyor diye Wi-Fi tercih etmiyorum aslinda ama parcalar gercekten dikkatimi cekti, peki sivi sogutma 7800x3D icin yeterli olacak midir?

Wi-Fi'siz anakartlarda fiyatlar daha uygun oluyor diye Wi-Fi tercih etmiyorum aslinda ama parcalar gercekten dikkatimi cekti, peki sivi sogutma 7800x3D icin yeterli olacak midir?
Arkadaşın önerdiği kart ATX'ler içinde en ucuzlarından biri zaten. Wifi bedava gelmiş gibi düşünebilirsin.

Arkadaşın önerdiği kart ATX'ler içinde en ucuzlarından biri zaten. Wi-Fi bedava gelmiş gibi düşünebilirsin.

Haklisiniz ben pek anlamıyorum zaten, sadece Wi-Fi konusunda tutumumu belirttim, anakart gayet guzel duruyor zaten, peki RAM modeli icin ne soyleyebilirsiniz cunku paylastiginiz linkteki RAM'lar gercekten hosuma gitti fakat ilk defa boyle bir marka duydum.

Haklisiniz ben pek anlamıyorum zaten, sadece Wi-Fi konusunda tutumumu belirttim, anakart gayet guzel duruyor zaten, peki RAM modeli icin ne soyleyebilirsiniz cunku paylastiginiz linkteki RAM'lar gercekten hosuma gitti fakat ilk defa boyle bir marka duydum.
Patriot iyidir. Daha yeni arkadaşa patriot ile sistem topladım zaten.

Yalnız o kasa iyi midir, böyle premium bir sisteme?

Kasayi degistirmeyi dusunuyorum ama su an icin oncelikle icini degistirmek istiyorum zaten kasayi acik kullandigim icin isi problemi yasamiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı