7800x3D için anakart, RAM ve sıvı soğutma tavsiyesi

Bütçe
12000
Anakart olarak DS3H yetersiz kalabilir biraz.
Neden hocam, bilgi verebilir misiniz ona göre siparişi iptal edebilirim. Genel olarak çok ekstrem OC yapılmayacaksa anakartın yeterli olduğu yazıyordu, arkadaki portlarda benim için yeterli duruyordu.

Bir üst segment olan anakartlardan kaybım ne oluyor bilgilendirebilirseniz sevinirim.

TUF B650-Plus ve MSI MAG B650 Tomahawk arasında kalmıştım son anda fazla para vermemek adına bu anakart ile devam ettim.

Neden hocam, bilgi verebilir misiniz ona göre siparişi iptal edebilirim. Genel olarak çok ekstrem OC yapılmayacaksa anakartın yeterli olduğu yazıyordu, arkadaki portlarda benim için yeterli duruyordu.

Bir üst segment olan anakartlardan kaybım ne oluyor bilgilendirebilirseniz sevinirim.

TUF B650-Plus ve MSI MAG B650 Tomahawk arasında kalmıştım son anda fazla para vermemek adına bu anakart ile devam ettim.

7800x3D zaten OC yapılmıyor fakat DS3H biraz zorlanabilir, en ucuz AM5 anakarta en iyi işlemciyi takıyorsunuz. Bütçe darsa idare edebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(VRM thermals kısmı)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı