7800x3D için termal macun önerisi

Uygulama ve montaj yanlış değil hocam. Ki olamazda zaten. En az 2 3 kere denedim bu testi. Soğutucudan soğutucuya ve işlemciden işlemciye değişir bu durum.
Hocam bir çok test videosuna baktım şimdi 1 saatlik testlerde bile aradaki fark 1 dereceyi geçmiyor. 6-7 derece olması çok zor. Maalesef mx6'nın çok sahtesi de mevcut o şekilde almış da olabilirsin. MX-6'da oldukça iyi bir termal macundur aradaki farkın o kadar olması pek olası değil .

Hocam birçok test videosuna baktım şimdi 1 saatlik testlerde bile aradaki fark 1 dereceyi geçmiyor. 6-7 derece olması çok zor. Maalesef MX6'nın çok sahtesi de mevcut o şekilde almış da olabilirsin. MX-6'da oldukça iyi bir termal macundur aradaki farkın o kadar olması pek olası değil.

Sahtede olacağını sanmıyorum hocam direk Arctic Türkiye distrübütörü Teknobiyotik üzerinden satın aldım. Ayrıca üzerindeki koduda kendi sitesinden baktığımda orijinal diyordu.

Hocam valla fiyatın çok önemi yok hangisi en iyisiyse onu almayı düşünüyorum
Hocam uzun süreli testlerde Noctua NT-H1 0,5 - 1 derece daha soğuk tutuyor. Noctua alabilirsin.

Sahtede olamaz hocam direk Arctic Türkiye distrübütörü Teknobiyotik üzerinden satın aldım. Ayrıca üzerindeki koduda kendi sitesinden baktığımda orijinal diyordu.
Hocam haklı olabilirsin; ancak bir çok test videosu mevcut hiçbir testte farklı farklı işlemcilerle yapılmış her biri bu kadar bir fark yok. Test programlarından programlarına da değişiyor ısı değerleri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam uzun süreli testlerde Noctua NT-H1 0,5 - 1 derece daha soğuk tutuyor. Noctua alabilirsin.

Hocam haklı olabilirsin; ancak birçok test videosu mevcut hiçbir testte farklı farklı işlemcilerle yapılmış her biri bu kadar bir fark yok. Test programlarından programlarına da değişiyor sıcaklık değerleri.

Hocam haklı olabilirsiniz ama benim yaptığım testlerde bu şekilde oldu. MX6 aldığıma pişman oldum bu yüzden. Test programları olarak: OCCT, Cinebench tarzı uygulamalar kullandım sıcaklıkları da MSI Center, MSI Afterburner, AIDA64 üzerinden izledim. Soğutucu Noctua D15 idi. Ve testleri Ryzen 5 5600X üzerinde yaptım.

Hocam haklı olabilirsiniz ama benim yaptığım testlerde bu şekilde oldu. MX6 aldığıma pişman oldum bu yüzden. Test programları olarak: OCCT, Cinebench tarzı uygulamalar kullandım sıcaklıkları da MSI Center, MSI Afterburner, AIDA64 üzerinden izledim.
İlginç hocam... Eğer ürün Türkiye'de uygun fiyatlı olsaydı alacaktım ama maalesef Türkiye fiyatı biraz tuzluymuş. :D

İlginç hocam... Eğer ürün Türkiye'de uygun fiyatlı olsaydı alacaktım ama maalesef Türkiye fiyatı biraz tuzluymuş. :D

Evet malesef fiyatı bir tık tuzlu Noctua'nın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı