7800x3D ile 9700X arasında çok fark var mı?

CPU bound oyunlar oynuyorsanız 7800x3d değer.

360mm lik sıvı soğutucuyla 4k ultra grafikte 70 derece işlemci. -35 co all cores değer girdim soğusun diye. 4k ultra grafikte 70 derece dediğim gibi. Yani işlemci %35 40 kullanılırken. Bence kesinlikle 360mm sağlam bi sıvı soğutucu gerekli.
Kasanızı değiştirin daha iyi bir sonuç alırsınız.

Curve Optimizer - değer girdiniz mi hocam? CPU negatif offset voltajı yada? Boost Clock Override + değer girmeden, CPB açıkken hava soğutucuyla 60 derecelerde gezmek güzel sonuç bence. Bir çok yerli ve yabancı forumlarda insanların maksimum çalışma sıcaklığına yaklaştığını gördüm. Windows'u açtıktan sonra 75 dereceyi gören kullanıcılar var. AMD bu işlemci için AIO öneriyor zaten. Sizin değerleriniz gayet makul.

Curve Optimizer - değer girdiniz mi hocam? CPU negatif offset voltajı ya da? Boost clock override + değer girmeden, CPB açıkken hava soğutucuyla 60 derecelerde gezmek güzel sonuç bence. Birçok yerli ve yabancı forumlarda insanların maksimum çalışma sıcaklığına yaklaştığını gördüm. Windows'u açtıktan sonra 75 dereceyi gören kullanıcılar var. AMD bu işlemci için AiO öneriyor zaten. Sizin değerleriniz gayet makul.

CPU için hiçbir değişiklik yapmadım sistemi kurduğum gibi gibi duruyor. Ben oyun amaçlı kullanıyorum işlemciyi daha çok yüke sokacak uygulamalar kullanan kişiler sıvı soğutma tercih edebilir.
Daha serin çalışan işlemci isteyen zaten 9000 serisi X3D işlemcilere bakabilir onlarda işlemci üstte olduğu için sıcaklık değerleri daha düşük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı