7800XT sistem 2. ekran kartını kullanmiyor

Emir Pasha

Decapat
Daha fazla  
Hocam az önce sürücüleri güncelledim ardindan CS girdim. Normalde 400 FPS falan alirim ama 30FPS bile alamadim. AMD Software'ina girdigimde ise bu goruntuyle karsilastim.

Ek Açıklama 2025-04-17 005035.png

Hocam ilk ihtimal fanların soketi takılı olmayabilir. Diğer ihtimal fanlar bozuk olabilir. Soketler yandan bakılınca görülür zaten. YouTube'dan falan bakmanızı tavsiye ederim ama ekran kartını çıkarmanız lazım. Videolarda izleyin ama bence bilen birinden yardım alın. Fan sorunu çözülene kadar ekran kartını kullanmayın. HDMI veya DPI kablosunu dikey girişe takarak ekran kartı olmadan işlemci üzerinden devam edebilirsiniz ama ekran kartı olmadan yük bindirmeyin.
Hocam soketle alakasi yok az once bios ekranindayken cok iyi calisiodu bios ekranindan ciktim yine durdu

Hocam soketle alakasi yok az once BIOS ekranindayken cok iyi çalışıyordu BIOS ekranindan ciktim yine durdu.

BIOS ekranına tekrar gir "sürekli açık fan" seçeneği kapalı olabilir oda olmazsa artık benden bu kadar ne kadar yardımcı olabildiysem. İyi forumlar. İyi oyunlar.

BIOS ekranına tekrar gir "sürekli açık fan" seçeneği kapalı olabilir oda olmazsa artık benden bu kadar ne kadar yardımcı olabildiysem. İyi sosyaller. İyi oyunlar.

Bayağı yardimci oldunuz hocam teşekkür ederim devamini olabildigince arastirip kendim halletmeye calisacagim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı