780Ti AC4 Black flag sorunu

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba oyunum orjinal, sürücülerim güncel işlemcim i7 4790k, ekran kartıma herhangi bir O.C yapmadım ve bu oyunu oynarken bir süre sonra ekran kartı kendini kapatıyor ve sadece bu oyunda diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok. 2-3 saat ultra ayarlarda crysis3 ve farcry3 oynadım böyle birşey olmadı. AC4 oynarken kapanmadan önce baktığımda ise sıcaklık 75 dereceye kadar çıkmıştı. Tekrar dediğim gibi sadece bu oyunda bahsettiğim olay oluyor sorun kartta mı acaba yoksa oyunsal birşey mi? Kartı alalı daha 2 hafta olmadı. @MF konu güncel müsaitseniz yardımcı olabilir misiniz?

Şahsen çoğu ASUS ürününün göstermelik olduğunu düşünüyorum. Yani sadece isimden kazanıyorlar gibi geliyor bana. Yanlış anlaşılmasın şuana kadar hep ASUS kullandım. Ve sistemimi almadan önce de aynı şekilde düşünüyordum. ASUS monitör aldım açıkçası pekte memnun değilim elimde olsa AOC'nin bir modelini alırdım. Ayrıca bildiğim kadarıyla Lightning modeli en iyi model.

Zaten başından beri gönlümde ki kart Lightning idi onu sipariş vermiştik Ankara'dan gelecekti kart fakat vatan mağazasının yaptığı yüzsüzlükten sonra 780Ti almak zorunda kaldım. İnşallah iade olur ve gönlümde yatan aslanı alabilirim. :)

@Cengiz Çelik Ve son bir soru daha kullandığım psu 700w 80 plus zalman glx serisi Lightning için yeterli olur mu? O.C yapmayacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı