780Ti AC4 Black flag sorunu

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba oyunum orjinal, sürücülerim güncel işlemcim i7 4790k, ekran kartıma herhangi bir O.C yapmadım ve bu oyunu oynarken bir süre sonra ekran kartı kendini kapatıyor ve sadece bu oyunda diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok. 2-3 saat ultra ayarlarda crysis3 ve farcry3 oynadım böyle birşey olmadı. AC4 oynarken kapanmadan önce baktığımda ise sıcaklık 75 dereceye kadar çıkmıştı. Tekrar dediğim gibi sadece bu oyunda bahsettiğim olay oluyor sorun kartta mı acaba yoksa oyunsal birşey mi? Kartı alalı daha 2 hafta olmadı. @MF konu güncel müsaitseniz yardımcı olabilir misiniz?

Evet konulabilirdi fakat, ben ilk sistemimi topladığımda ekran kartım gtx 770 di psu 550w idi işlemci 4670 di. Ozaman bütçem pek yoktu yeni evlenmiştim, fakat sonra ekran kartımı sattım üstüne koyup sistemi yavaş yavaş güncelledim. Yoksa direk 7300 tl bütçem olsa idi zaten r9 295x2 li bir sistem toplardım. Yanş dşrek 7300 tl lik bir sistem toplamadım ozamanlar bütçem 4 bin tl kadardı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı