780Ti AMP Edition! Satışa Sunuldu..

Bir dönem ZOTAC GTX680 AMP versiyonun peşinde koşmuştum araştırmalarını falan yapmıştım gayet iyi bir karttı bakalım bu sefer ne olacak? İlerleyen vakitlerde ASUS ve MSI'ıda görelim onlar daha fazla ilgi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus'un özel soğutmalı modelini merak ediyorum. Ancak bu fiyatta olacaksa kötü. Şöyle bir şey de var. Dolar ve %8 indirim (Aslında normal fiyattan bile fazla.) olunca böyle olur. Mesela MSI GTX780TI 2400 TL küsür fiyat gözüküyordu. Hafta sonu %30 indirimle 1800 TL küsür olmuştu. (Tabi dolar böyle değil iken.) Zotac yerine Asus vey MSI getirselerdi iyidi. Bu Vatan Computer'de %30 indirimler yok mu artık ?

Bir dönem ZOTAC GTX680 AMP versiyonun peşinde koşmuştum araştırmalarını falan yapmıştım gayet iyi bir karttı bakalım bu sefer ne olacak? İlerleyen vakitlerde ASUS ve MSI'ıda görelim onlar daha fazla ilgi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence fan sesi %100'e göre normal bütün kartlarda aşağı yukarı böyle ses geliyor böyle ufak tefek detaylara fazla takılmamak gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı