7900 GRE ile sistem toplama önerisi

Evet lakin şunu belirtmem lazım diğer markaların sıvı soğutmalarına göre daha kalın bir sıvı soğutma sistemi ve bu yüzden kullanacağınız kasanın radyatör takılacak olan üst kısmı ile anakart arasında ki mesafenin ortalama 7.5 santim olması lazım ve bu işlemci için tavsiyem 360mm bir sıvı soğutma olur.

Lian Li Lancool 216 Siyah ARGB E-ATX Mid Tower Bilgisayar Kasası bu kasaya ve https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...lass-argb-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50556 buna uyumlu olur mu?

Evet lakin şunu belirtmem lazım diğer markaların sıvı soğutmalarına göre daha kalın bir sıvı soğutma sistemi ve bu yüzden kullanacağınız kasanın radyatör takılacak olan üst kısmı ile anakart arasında ki mesafenin ortalama 7.5 santim olması lazım ve bu işlemci için tavsiyem 360mm bir sıvı soğutma olur.

Bir de sunu söylemek istiyorum aralarında baya fiyat farkı var 7800x3d 65 dereceleri gecmeyeckse enermax alayım ama illa dersen kalite farkı var alırım onu

Son düzenleme:
Lian Li için yeterli görünüyor.

Screenshot_20241028_022617_Chrome.jpg

7800x3d için Phantom Spirit bile alabilirsiniz, günlük kullanımda işinizi gayet görecektir veya Frost Commander 140 ya da Enermax'ın sıvı soğutmasını tercih edebilirsiniz.

Lian Li Lancool 216 Siyah ARGB E-ATX Mid Tower Bilgisayar Kasası bu kasaya ve https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...lass-argb-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50556 buna uyumlu olur mu?

Bir de sunu söylemek istiyorum aralarında baya fiyat farkı var 7800x3d 65 dereceleri gecmeyeckse enermax alayım ama illa dersen kalite farkı var alırım onu
Hocam ne dersiniz?

Özelleştirme kısmından şu şekilde değişiklik yapın:

Eki Görüntüle 2338731

53.650 TL'ye geliyor. Sistemle gelen soğutucu normal kullanımda yeterli. Eğer aklınızda ileride 7800x3D tarzı işlemcilere yükseltmek varsa haricen LİQMAX 240 alabilirsiniz. Kule tipi soğutucu da yedek olarak durur veya bir tanıdığınıza hediye vs. edersiniz.

Tekrardan selamlar biraz araştırdığımda illa da sıvı soğutucu alacağım diye bir sey olmadığına karar verdim 7800x3d için maks 3 bin tl bu saydıklarınızdan daha iyi bir hava soğutucu alabilir miyim? Örneğin buna ne dersiniz? Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Intel ve AMD uyumlu İşlemci soğutucu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı