7900 XTX WattMan hatası

Sistem ilk açılışta mı hata veriyor, yoksa yük altındayken mi hata veriyor?

23.11.1 sürümünde sistem açılışında ben de hata alıyordum, ama yük altında hiçbir sorun olmuyordu. Sürücüyü kaldırıp yeniden kurunca düzeldi.
 
Dostum 2 aydır AMD kullanıyorum geçen gün ilk defa oyundan atıp bu hatayı verdi. AMD cleanup utilty kullanıp güncel driveri bir daha kurdum ve bir daha sorunla karşılaşmadım deneyebilirsin.
 
1-2 hadi diyelim 10 kişinin aldığı hata yüzünden firmayı kötülemek olmaz. NVIDIA kullanıp hata alan yok mu sanki? Var. WattMan hatası önceden kronik bir sorundu belli nesil kartlarda.

Sonradan 6000 ve 7000 serisi ile artık çok çok azaldı. Bu hatayı alanların coğunda sistemine yaptığı "overclock, ekran kartı ayalarını kurcalama, psux BIOS ayaları, gibi sebeplerden ötürü oluyor.

Tabii ki kartın kendisi de sorunlu olabilir. Teknolojik ürün bu.

AMD kullanmamış veya belirli zamanlarda hatalar yaşamış olabilirsin ama firmaya ve bu ekran kartı kullananlara ve AMD ekran kartı kullananlara hakaret etmiş oluyorsunuz böylece.

Bu sözlerim hem sana, hem genel olarak. Beni yanlış anlama hocam.

-Sevgiler.

Hocam rx 580 ve 6600 kartları kullandım RX 580 de bu hatayı almam gayet normaldi ve bunu bilerek almıştım zaten ama 6600 kartındada bu hatayı alınca sinir oldum NVIDIA'nın cok eski kartlarınıda kullandım herhangi bir hata yemedim yeni kartlarındada hata yemedim belki şanslıyımdır bilemiyorum ekran kartı konusunda AMD kötü bence.

ve bu hata wattman değil hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı