7900XT alınır mı?

Evet 3-5 sene arası 2k ultra-high da götürür diye düşünüyorum sonra 1080p ye alıp ordada bir 2 sene götürse iyi bence keşke 14-16gb vram koysalarmış o zaman rakipsiz bir kart olurdu.

Iki kart arasinda muazzam bir performans farki yok ama ben acikcasi oyunlarda pek RT sevdalisi birisi olmadigim icin 7900XT alirdim VRAM sebebiyle. Yayin falan acmaya karar verirseniz AV1 destegi de var zaten eskisi gibi oradan da kaybetmiyor AMD. Eger RT acmayi seviyorsaniz 4070 Ti. Yazilim tarafinda AMD RX 6000 serisinde sorunlari epey azaltti, 7000 serisinde de ciktigindan bu yana simdilik kronik bir sey gormedim.

Son 1 haftada 4070 Ti vs 7900XT temalı 5 tane konu açmışsın, onlarca sayfa cevap yazılmış hala ikna olmamışsın. Çoğunluk alınmaz demiş daha ne duymak istiyorsun hocam? Onu söyle biz de direk onu yazalım.

Son 1 haftada 4070 Ti vs 7900XT temalı 5 tane konu açmışsın, onlarca sayfa cevap yazılmış hala ikna olmamışsın. Çoğunluk alınmaz demiş daha ne duymak istiyorsun hocam? Onu söyle biz de direk onu yazalım.

Herhalde arkadaş VRAM konusunda endişeli bu kadar çok düşünüyorsa AMD alsın yazılım hatası istemiyorsa NVIDIA bu kadar basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı