7'den 8'e geçtim, LGS var ancak hiç ders çalışma bilgim yok

Sebep? Ortaokul da 90'ın altında alan yoktur zaten, 95 ile alan bi obpli okula git bakalım ne kadar iyi ortamı.
Valla reis 11. Sınıfım 95le girdim gayet memnunum okulumdan. Kavgacı tip vs. Her okulda olan şeyler onlara çözüm bulunmaz. Birde 70-75 alan okullar da oluyor

Valla reis 11. Sınıfım 95le girdim gayet memnunum okulumdan. Kavgacı tip vs. Her okulda olan şeyler onlara çözüm bulunmaz. Birde 70-75 alan okullar da oluyor
Kendi başarısızlığınızı avutmak içinmi yapıyorsunuz yoksa başka bir sebepten mi bilmiyorum ama obp ile alan bir lisenin yüksek kapasiteli bir öğrenciye yeterli geleceğini sanmıyorum.Kavgacı tip vs. her okulda bulunan şeyler değil kesinlikle.

Hocam 2019 ile 2024 bir değil örnek sorulara bakıyorum ben 2018 ve 19'da bir tane paragraflı soru yok şimdilere bakıyorum bir tane paragrafsız soru yok. O zaman 390 aldığından şimdi max 300 alırsın bence (8. sınıfım ben de).

Lise önemsiz lafları nerden çıkıyor meslek çıkışlı adama iş verecekler mi sence? Ve meslek konuları ile Anadolu konuları bir değil üni için ayrıdan çalışman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…