8.000-10.000 TL Sistem Toplama

Her şey iyi de 2070 ile 2060 arasındaki performans farkına o kadar para vermeye gerek yok.
1080P bir monitörünüz olduğu için 2060 modeli size fazlasıyla yetecektir. 2060 bile size fazla gelecektir çünkü monitörünüz 75Hz. Daha üst model ekran kartı almanız paranızı boşa harcamak olacaktır.
2080 veya 2070 olsa da problem olmaz. DSR açıp yine full performansta kullanır.
Monitörü ileride değiştireceğim
Ayrı toplayabilirseniz geçen sayfada topladığım sistemi alabilirsiniz.

Uyumlu olmasına uyumlu. Ancak ekran kartı aşırı pahalı, sıvı soğutmaya ihtiyacınız yok ve cidden 1 TB NVME SSD'ye ihtiyacınız var mı?
Bu şekilde bir ürün topladım sizce uyumlu mu?

1-
2- Akıllı PC Toplama Sihirbazı
SSD ve ekran kartı gereksiz pahalı olmuş. 1TB SATA SSD alabilirsiniz, marka olarak Samsung iyidir. Ekran kartı olarak da, MSI Ventus, Gigabyte Windforce ve s. modeller alabilirsiniz.
RTX 2070 parasını haketmiyor. RTX 2060 ile arasındaki fark az.

SSD ve ekran kartı gereksiz pahalı olmuş. 1TB SATA SSD alabilirsiniz, marka olarak Samsung iyidir. Ekran kartı olarak da, MSI Ventus, Gigabyte Windforce ve s. modeller alabilirsiniz.
RTX 2070 parasını haketmiyor. RTX 2060 ile arasındaki fark az.

Haklısınız ikisinide düşürmek lazım anlamadığım için normal :)

Haklısınız ikisinide düşürmek lazım anlamadığım için normal :)
Yavaş yavaş öğrenirsiniz hocam. 1 yıl önce bilgisayar hakkında o kadar az bilgiye sahipdim ki :D
1TB HDD ve 6GB RAM var laptopda, bu yüzden oyun bilgisayarı olduğunu düşünüyordum. 🙂 Cahilliğin son noktası :D

Yavaş yavaş öğrenirsiniz hocam. 1 yıl önce bilgisayar hakkında o kadar az bilgiye sahipdim ki :D
1TB HDD ve 6GB RAM var laptopda, bu yüzden oyun bilgisayarı olduğunu düşünüyordum. 🙂 Cahilliğin son noktası :D

Bende ilk defa masaüstü toplayacağım, önceden monster'da bakıp seçip alıyordum :)

Hala karar veremedim masaüstü için :)
Birde şu şekilde uygun olması için ana bileşenleri topladık sizce nasıl?

Eğer iyiyse psu ve kasa önerir misiniz?

@Aghayev13 @Tolga Samet

Dosya Ekleri

• D454080E-5607-47C3-A9BE-DCE170F1B35C.jpeg
    D454080E-5607-47C3-A9BE-DCE170F1B35C.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı