8.000-10.000 TL Sistem Toplama

Anakart: ASUS TUF X470-PLUS GAMING
İşlemci: AMD Ryzen 7 2700
RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz (x2)
Ekran Kartı: INNO3D GeForce RTX 2080 Twin X2
SSD: CRUCIAL BX500 480GB
PSU: SilverStone Strider Essential 700W 80+
Kasa: ZALMAN S3

Toplamda 9600 TL tutuyor. Kasanın önüne de 2 tane fan aldın mı muhteşem olur.
Güzel olmuş. Belki kasa mb511 yapılabilir veya güç kaynagi yükseltilebilir
Gerçi şimdi görünce kasanın kesinlikle değişmesi lazım.

Güzel olmuş. Belki kasa mb511 yapılabilir veya güç kaynagi yükseltilebilir
Gerçi şimdi görünce kasanın kesinlikle değişmesi lazım.
MB511'i ben de düşündüm de fiyatları 600'e vurmuş. Eskiden fiyatı 500'ü geçmiyordu. Zalman S3'te problem mi var? İncelemelerine göz attım. Ancak bi' sıkıntıya rastlamadım.

Uyumlu olmasına uyumlu. Ancak ekran kartı aşırı pahalı, sıvı soğutmaya ihtiyacınız yok ve cidden 1 TB NVME SSD'ye ihtiyacınız var mı?

Ekran kartı ne önerirsiniz 2060 ‘da, sıvı soğutmayı çıkarabilirim. Başka HDD almayacağım için tek parça SSD almayı düşünüyorum

Kasa olarak Cooler Master Masterbox MB511 veya MB520 önerebilirim. Sizin sistemdeki kasanın(Aerocool Rift) önden hava alacak boşluğu çok az görünüyor. Dolayısı ile hava akışının iyi olmadığını düşünüyorum.

SSD olarak da sistem için 500GB M.2 SSD yeterli olur. Depolama için de 500 GB - 1 TB arası normal bir SSD disk alabilirsiniz. HDD almayın bence.

SSD'yi dediğim gibi yapmanız durumunda bir miktar paranız artacaktır. Bu artan parayı da daha iyi bir PSU almak için kullanabilirsiniz.
FSP 750W Hydro G 806 TL
SilverStone 750W Strider Serisi 768 TL
Sharkoon 750W SilentStorm Cool Zero 853 TL
Ya da şuradaki 3 adet 650W PSU'lardan biri olabilir.

Diğer seçtiğiniz bileşenler bence gayet güzel.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı