DersuuUzala
Decapat
Merhaba arkadaşlar,
8 ile 10 bin TL arası bir cihaz toplamayı düşünüyorum. Monitörsüz olacak.
5 yıldır monster kullandım Abra A5 ve Abra A7
Elimde hiçbir donanım yok, ilk defa bilgisayar toplayacağım. 3 günden beri forumda bir çok konu okudum kafam iyice karıştı, toplayacağım cihazı uzun süre kullanacağım bu sebepten güzel bir öneride bulunursanız sevinirim.
İşlemci olarak AMD ve Intel olarak bir ayrım yapmıyorum. Güzel bir sistem olması yeterli.
Benim aklımdan geçirdiğim şu şekilde idi: Ryzen 2700 ve RTX 2060
RGB takıntım yok, sadelikten yanayım.
Şimdiden teşekkürler.
![]()
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Kardeş paranın üstünü sen ver daha iyisini toplayalım!Yani daha kötüsü nasıl olabilir diye düşünmeye zaman bile kalmadan daha kötü öneri geldi bile.
Şaka falan yapıyorsunuz her halde. Bu bütçeye (10.000 TL) 1100 TL PSU önereceksiniz ama yarı modüler bir PSU oluyor bu. Ekran kartına değinmiyorum bile.
Herkes 1660ları övüyor sen ne diyon onu anlamadım.Yani daha kötüsü nasıl olabilir diye düşünmeye zaman bile kalmadan daha kötü öneri geldi bile.
Şaka falan yapıyorsunuz her halde. Bu bütçeye (10.000 TL) 1100 TL PSU önereceksiniz ama yarı modüler bir PSU oluyor bu. Ekran kartına değinmiyorum bile.
Tabi para sizin değil. Har vurup harman savurmak rahat. Tutan yok ne de olsa.Kardeş paranın üstünü sen ver daha iyisini toplayalım!
Tabi para sizin değil. Har vurup harman savurmak rahat. Tutan yok ne de olsa.
Yahu hazırladığınız bütçeye çok daha iyi sistem hazırlanıyor. Forumda bu bütçe ile hazırlanan sistemlere göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. En azından o konulara bir bakıp öyle tavsiyede bulunsaydınız.
Biri gelir bütçe üstü sistem önerir biri gelir bütçeyi çöp eder. Şaka gibi valla.
Ucuz olmamış mı o ya.31577.41 TL![]()
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Arkadaş bana güya cevap yazmak için o kadar bütçe ile zahmet edip sistem hazırlamış ama daha benim ne demek istediğimi bile anlayacak kadar sistemlerden anlamıyor belli ki.Ucuz olmamış mı o ya.
Kardeşim insanların kafasını karıştırma. Ben 5-6 bin liralık sistemlerde kullanıyorum GTX 1660 Ti kartını.Kardeş paranın üstünü sen ver daha iyisini toplayalım!
Herkes 1660ları övüyor sen ne diyon onu anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.