8.000-10.000 TL Sistem Toplama

2060 olması zorunlu değil, 2070 uygun bir modelde olabilir. Rx580 için düşünceniz nedir?
1080P bir monitörünüz olduğu için 2060 modeli size fazlasıyla yetecektir. 2060 bile size fazla gelecektir çünkü monitörünüz 75Hz. Daha üst model ekran kartı almanız paranızı boşa harcamak olacaktır.

Monitörü ileride değiştireceğim

Her şey iyi de 2070 ile 2060 arasındaki performans farkına o kadar para vermeye gerek yok.
2080 veya 2070 olsa da problem olmaz. DSR açıp yine full performansta kullanır.
Monitörü ileride değiştireceğim
Ayrı toplayabilirseniz geçen sayfada topladığım sistemi alabilirsiniz.

Uyumlu olmasına uyumlu. Ancak ekran kartı aşırı pahalı, sıvı soğutmaya ihtiyacınız yok ve cidden 1 TB NVME SSD'ye ihtiyacınız var mı?
SSD ve ekran kartı gereksiz pahalı olmuş. 1TB SATA SSD alabilirsiniz, marka olarak Samsung iyidir. Ekran kartı olarak da, MSI Ventus, Gigabyte Windforce ve s. modeller alabilirsiniz.
RTX 2070 parasını haketmiyor. RTX 2060 ile arasındaki fark az.

Haklısınız ikisinide düşürmek lazım anlamadığım için normal

Haklısınız ikisinide düşürmek lazım anlamadığım için normal
Yavaş yavaş öğrenirsiniz hocam. 1 yıl önce bilgisayar hakkında o kadar az bilgiye sahipdim ki
1TB HDD ve 6GB RAM var laptopda, bu yüzden oyun bilgisayarı olduğunu düşünüyordum. Cahilliğin son noktası

Yavaş yavaş öğrenirsiniz hocam. 1 yıl önce bilgisayar hakkında o kadar az bilgiye sahipdim ki
1TB HDD ve 6GB RAM var laptopda, bu yüzden oyun bilgisayarı olduğunu düşünüyordum. Cahilliğin son noktası

Bende ilk defa masaüstü toplayacağım, önceden monster'da bakıp seçip alıyordum

Hala karar veremedim masaüstü için
Birde şu şekilde uygun olması için ana bileşenleri topladık sizce nasıl?

Eğer iyiyse psu ve kasa önerir misiniz?

@Aghayev13 @Tolga Samet

Dosya Ekleri

• D454080E-5607-47C3-A9BE-DCE170F1B35C.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…