8.000 TL-9.000TL oyun ve ders için tablet önerisi

Jesse Pinkmann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam TYT'ye çalışmak için tablet almak istiyorum. Tablette boş vakitlerimde oyun oynayacağım ve genel olarak ders çalışacağım. Taksitle almayı düşünüyorum İş Bankası'yla, ama nasıl taksitle alacağımı bilmiyorum. O konuda da aydınlatma yaparsanız sevinirim. Bulduğum tabletler Huawei MatePad 11.5, Huawei MatePad 11, Xiaomi pad 5 hangisi daha iyi olur? Ya da başka öneriniz var mı?

Arkadaşlar selam TYT'ye çalışmak için tablet almak istiyorum. Tablette boş vakitlerimde oyun oynayacağım ve genel olarak ders çalışacağım. Taksitle almayı düşünüyorum İş Bankası'yla, ama nasıl taksitle alacağımı bilmiyorum. O konuda da aydınlatma yaparsanız sevinirim. Bulduğum tabletler Huawei MatePad 11.5, Huawei MatePad 11, Xiaomi pad 5 hangisi daha iyi olur? Ya da başka öneriniz var mı?

Huawei MatePad Air.

Matepad 11.5 Huawei MatePad 11.5 şu an 800 TL indirim koduyla 8400 resmi sitesinde. 3 Taksit yapıyor ödeme sırasında kredi kartına. İndirim kodu sayfanın biraz aşağısında. Ayrıca kendi sitesinden alırsan +1 sene garanti ve 6 ayda ekran garantisi hediye. Klavye de var.

Matepad 11(2023) Bu da yine 800 TL indirim koduyla 8400 resmi sitesinde 8700 TL. 3 Taksit yapıyor ödeme sırasında kredi kartına. İndirim kodu sayfanın biraz aşağısında. Ayrıca kendi sitesinden alırsan +1 sene garanti ve 6 ayda ekran garantisi hediye. Klavye de var.

Arasındaki farklar ise 11.5 olanın ekranı yarım inch daha büyük ve bataryası daha büyük kapasiteye sahip.
11 olanın işlemcisi %25 daha performanslı ve ekran kalitesi daha iyi.

Tavsiyem 11 olanı alman. Pad 5 hem bir tık daha kötü performansı hem de indirim yok pahalı.
Kaçırma MatePad 11 indirimini.

Matepad 11.5 Huawei MatePad 11.5 şu an 800 TL indirim koduyla 8400 resmi sitesinde. 3 Taksit yapıyor ödeme sırasında kredi kartına. İndirim kodu sayfanın biraz aşağısında. Ayrıca kendi sitesinden alırsan +1 sene garanti ve 6 ayda ekran garantisi hediye. Klavye de var.

Matepad 11(2023) Bu da yine 800 TL indirim koduyla 8400 resmi sitesinde 8700 TL. 3 Taksit yapıyor ödeme sırasında kredi kartına. İndirim kodu sayfanın biraz aşağısında. Ayrıca kendi sitesinden alırsan +1 sene garanti ve 6 ayda ekran garantisi hediye. Klavye de var.

Arasındaki farklar ise 11.5 olanın ekranı yarım inch daha büyük ve bataryası daha büyük kapasiteye sahip.

Tavsiyem 11 olanı alman. Pad 5 hem bir tık daha kötü performansı hem de indirim yok pahalı.
7 Gen 1 çok daha yeni bir işlemci, performans farkı %25 değil, max %10, ayrıca daha düşük piksele görüntü verdiği için 11.5 daha performanslı.

Matepad 11.5 Huawei MatePad 11.5 şu an 800 TL indirim koduyla 8400 resmi sitesinde. 3 taksit yapıyor ödeme sırasında kredi kartına. İndirim kodu sayfanın biraz aşağısında. Ayrıca kendi sitesinden alırsan +1 sene garanti ve 6 ayda ekran garantisi hediye. Klavye de var.

Matepad 11(2023) bu da yine 800 TL indirim koduyla 8400 resmi sitesinde 8700 TL. 3 taksit yapıyor ödeme sırasında kredi kartına. İndirim kodu sayfanın biraz aşağısında. Ayrıca kendi sitesinden alırsan +1 sene garanti ve 6 ayda ekran garantisi hediye. Klavye de var.

7 gen 1 çok daha yeni bir işlemci, performans farkı %25 değil, Max %10, ayrıca daha düşük piksele görüntü verdiği için 11.5 daha performanslı.

Kararsız kaldım hocalarım benim için oyun performansı yani işlemcinin performansı ve tabletin ekranı önemli 11 mi almalıyım 11.5 mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı